Werken bij


Wil jij werk dat ertoe doet en werken met plezier? Kom dan werken bij Aa en Maas! We zijn een veerkrachtige organisatie met passie voor innovatie. We investeren veel in onze medewerkers en zijn niet voor niets uitgeroepen tot Beste Overheidsorganisatie van Nederland 2018.

Waarom werken met water?

Werken met water wordt steeds belangrijker. Het waarborgen van schoon, veilig en voldoende water en het ontwikkelen van duurzame oplossingen vraagt om kennis, ambitie, innovatie en co-creatie. We staan steeds weer voor nieuwe uitdagingen, waarbij we volop samenwerken met partners binnen en buiten ons werkgebied. Verschil maak je immers samen.

Meer informatie over waterschap Aa en Maas als organisatie (pdf, 4.3 MB)

Wat heeft Aa en Maas jou te bieden?

Wij investeren veel in onze medewerkers. Zo bieden we opleidingen en trainingen aan via onder andere onze Brabant Aquademie. Elke medewerker krijgt een opleidingsbudget dat hij naar eigen behoefte, in samenspraak met de leidinggevende, kan besteden aan persoonlijke ontwikkeling. We voeren geen functioneringsgesprekken, maar waarderingsgesprekken. Onze medewerkers hebben de vrijheid om zelf werktijden in te delen, zolang ze de klant goed bedienen, hun werk naar tevredenheid doen en hun collega’s ondersteunen. Onze ‘stroomversnellers’ hebben een budget ter beschikking om lunchlezingen te organiseren: interessante kennissessies waarbij eigen medewerkers of externe sprekers kennis delen over actuele thema’s.

Kortom: we geven ruimte en vertrouwen, bieden ontwikkelkansen en stimuleren eigenaarschap. Dat maakt dat elke medewerker van Aa en Maas fluitend naar zijn werk komt.

Wie zoeken wij?

Heb jij oog voor de wereld om je heen en affiniteit met thema’s als water, klimaat en duurzaamheid? Gaat je hart sneller kloppen van innovatie en durf jij out of the box the denken? Wil je jezelf blijven ontwikkelen en vind je samenwerken vanzelfsprekend? Dan is werken bij Waterschap Aa en Maas iets voor jou.