Ontwikkelprogramma’s


Wil jij jezelf blijven ontwikkelen zodat je (zelf)bewuster in het leven staat? Vind je het belangrijk om richting te geven aan je loopbaan? Denk jij in mogelijkheden en grijp je kansen met beide handen aan? Mooi, wij ook! Daarom hebben we drie ontwikkelprogramma’s: VIP, LIJL en PLOEG, voor ambitieuze professionals die aan de slag willen met hun eigen ontwikkeling en leiderschapsvaardigheden.

VIP (VakInhoudelijke Professional)

VIP is een leertraject voor onze vakinhoudelijke professionals, zoals technische medewerkers en ecologen. Speciaal voor hen is dit programma opgezet. Zij leveren een grote bijdrage aan de realisatie van het werk van ons waterschap. We vinden het belangrijk dat deze groep medewerkers alle ruimte krijgt om zich te blijven ontwikkelen.

LIJL (Leiderschap In Je Loopbaan)

LIJL is een programma voor ambitieuze en talentvolle medewerkers op HBO+/WO niveau die zich verder willen ontwikkelen in de richting van leidinggevende of senior adviseur/projectleider. We hebben ook een Brabantbreed LIJL-traject, samen met de twee andere Brabantse waterschappen.

“LIJL is bijzonder, confronterend, mooi, emotioneel, leerzaam, maar vooral leuk!”

Joost Jansen, projectleider

PLOEG (Persoonlijk Leer, Ontwikkel En Groei-traject)

PLOEG is een ontwikkelprogramma voor ambitieuze, net wat jongere, enthousiaste en leergierige medewerkers om zich verder te ontwikkelen en te ontdekken wat ze in hun mars hebben.

“Door als groep aan de slag te gaan kunnen we elkaar motiveren en inspireren, zowel tijdens het traject als daarna.”

Esther Rappard, adviseur ruimtelijke plannen

Vragen? Wij helpen je graag!