Mijn Aa en Maas


Welkom! Log in bij Mijn Aa en Maas

In Mijn Aa en Maas bekijk jij de voortgang en documentatie van jouw lopende zaken met ons waterschap. Je krijgt toegang tot mijn Aa en Maas als je jouw zaken digitaal door middel van DigiD met ons regelt. Jouw gegevens zijn goed beschermd.

Op dit moment is het mogelijk om de volgende zaken bij Aa en Maas met DigiD te regelen:

Onze digitale dienstverlening breidt zich stapsgewijs verder uit naar andere regelzaken zoals het aanvragen van een vergunning. Maar ook als je een vraag hebt, advies wilt of op zoek bent naar informatie over water in jouw woon- of werkomgeving kun je dat straks digitaal regelen.

log in Mijn Aa en Maas

Tips voor inloggen met DigiD

Met jouw DigiD log je veilig in op Mijn Aa en Maas. Dat kan op twee manieren.

1. Met een sms-code inloggen

Activeer jouw sms-code. Deze heb je altijd nodig om in te loggen.

2. Gebruik de DigiD app

En log voortaan in met een eigen pincode.