Mijn Aa en Maas


In Mijn Aa en Maas bekijk jij de voortgang en documentatie van jouw lopende zaken met ons waterschap. Ook heb je zicht op jouw persoonlijke of bedrijfsgegevens zoals die bij ons/jouw gemeente bekend zijn. Jouw gegevens zijn goed beschermd. Je krijgt toegang tot mijn Aa en Maas als je jouw zaken digitaal door middel van DigiD, eHerkenning of eIDAS met ons regelt.

Log in Mijn Aa en Maas

Vragen over Mijn Aa en Maas en digitale formulieren

Tips voor inloggen met DigiD

Met jouw DigiD log je veilig in op Mijn Aa en Maas. Dat kan op twee manieren.

1. Met een sms-code inloggen

Activeer jouw sms-code. Deze heb je altijd nodig om in te loggen.

2. Gebruik de DigiD app

En log voortaan in met een eigen pincode.

Tips voor inloggen met eHerkenning

Met eHerkenning kun je als organisatie of bedrijf veilig zaken doen met ons waterschap. Met je account en inlogcode kun je ook inloggen in Mijn Aa en Maas. Je hebt hiervoor een inlognaam en wachtwoord nodig. Let op! Je eHerkenning moet minimaal niveau 2 zijn om in te loggen.

Heb je nog geen eHerkenning of een te laag niveau? Kijk op de website van eherkenning voor meer informatie.

Krijg je een foutmelding tijdens het inloggen? Neem dan contact op met jouw leverancier van eHerkenning.

Vragen? We helpen je graag!