Vitaliteit


We hebben veel aandacht voor vitaliteit en gezonde medewerkers. Want als je fysiek en mentaal sterk en energiek bent, heb je meer plezier in je werk. Daarom krijg je veel ruimte om je werk flexibel in te richten, hebben we leuke programma’s om beweging te stimuleren en kun je gebruik maken van coaching.

Thuiswerken

In het veld, bij een zuivering, op een van de flexplekken in ons kantoor of in een werkkamer thuis: waar je werkt hangt af van je functie. Sommige collega’s hebben een vaste standplaats, terwijl anderen met hun laptop vanaf elke plek kunnen werken. Sinds de coronapandemie werken veel collega’s een deel van hun tijd vanuit huis. Ga jij dit ook doen, dan kun je een thuiswerkbudget aanvragen voor het inrichten van een goede thuiswerkplek.

Ook op afstand in verbinding

Geen zorgen: ook bij thuiswerken verlies je je collega’s niet uit het oog! Zo hebben we de spontane ontmoetingen: één op één afspraken om elkaar op een leuke manier beter te leren kennen. In onze livestreams vertellen collega’s over ontwikkelingen en via ons intranet kom je online in contact met je collega’s. Overleggen zijn via Teams of gewoon gezellig met z’n allen bij elkaar.

Balans tussen werk en privé

’s Middags de kinderen uit school halen of liever later beginnen omdat je ‘s ochtends wilt sporten? Geen punt. We begrijpen dat een goede balans tussen werk en privé belangrijk is. Je krijgt dus veel ruimte om zelf jouw werkdagen en -tijden te bepalen.

Sportief en gezond aan het werk

Gezonde collega’s, daar gaan we voor! Met bootcamp, een hardloopclub, de fietser van de maand, lunchwandelingen en een kantine met heerlijke, gezonde producten stimuleren we collega’s om lekker te bewegen en gezond te eten. En soms doen we daar nog een schepje bovenop, zoals tijdens onze traploopweken. We hebben zelfs een eigen sportkledinglijn en een gezondheidsblog met informatieve artikelen over gezondheid, voeding, sporten en mindset. Om je te stimuleren meer te bewegen hebben we het spaarprogramma Fitcoins met leuke cadeaus.

Fietsend naar je werk? Graag! Daarom hebben we ook een fietsregeling en kun je gebruik maken van een OV-fiets.

Coaching

Veel van onze medewerkers hebben een talententest (StrengthsFinder test) gedaan en verdiepende gesprekken gevoerd. Het doel daarvan is dat je meer inzicht krijgt in zichzelf en in je talenten. Zo weet je waar je blij van wordt, energie van krijgt en goed in bent. En wil je een nieuwe stap zetten, dan zijn er allerlei mogelijkheden om je te ontwikkelen. Daarnaast hebben we een vitaliteitscoach die je helpt bij vragen over je gezondheid, werk-privébalans en omgaan met (werk)stress.