Jonge-ambtenarennetwerk SAAMen


Van alle medewerkers van Aa en Maas is zo’n 20% jonge ambtenaar. Zij zijn onze toekomst! Om deze mensen met elkaar en met onze organisatie te verbinden, is ons jonge-ambtenarennetwerk SAAMen opgericht.

Wat is en wat doet SAAMen?

SAAMen is een platform voor de jonge ambtenaren (≤ 35 jaar) van Aa en Maas. Binnen dit netwerk organiseren we activiteiten waardoor we dichter bij elkaar komen, ervoor zorgen dat nieuwe collega's zich thuis voelen binnen deze organisatie en delen we kennis en ervaring met al onze collega’s.

Zo heeft SAAMen een pubquiz georganiseerd, net als lezingen en workshops over generatieleren. Een ander voorbeeld is het kroegcollege met als doel de bestuurders van ons waterschap op een informele manier te leren kennen.

Wist je dat? De letters van “Aa en Maas” SAAMen vormen....

SAAMen is ook verbonden aan Futur, een stichting voor jonge ambtenaren in Nederland. Via Futur leren de SAAMen-leden andere waterschappers, maar ook jonge ambtenaren van andere overheidsorganisaties kennen. “Het is leuk om die saamhorigheid te voelen, en je omringd te voelen door collega's van jouw leeftijd met dezelfde mindset!”

Jonge-ambtenarennetwerk SAAMen.