Traineeship


Waterschap Aa en Maas werkt mee aan het traineeprogramma 'de Toekomst van Brabant'. Gedurende 18 maanden doe je werkervaring op bij twee of drie verschillende overheidsorganisaties. Daarnaast krijg je een uitgebreid opleidingsprogramma aangeboden waarin je jezelf op kennis en competenties kunt doorontwikkelen tot beleidsmedewerker of projectleider.

Over het traineeprogramma

Naast Aa en Maas doen grote en kleine gemeenten en de provincie mee met de Toekomst van Brabant. De talentvolle, jonge trainees volgen een intensief opleidingsprogramma, met trainingen gericht op persoonlijke ontwikkeling, sociale vaardigheden en inhoudelijke trainingen. Naast trainingen, zijn ook werkbezoeken en groepsprojecten onderdeel van het opleidingsprogramma.

Na afloop van het traineeship kun je doorstromen naar een reguliere vacature bij een van de deelnemende organisaties. Er wordt geen baangarantie gegeven, maar de deelnemende organisaties zullen zich wel inspannen om de trainees met een voldoende beoordeling in een vacature te plaatsen.

Meer weten?

Meer informatie over een traineeship vind je op de website van de Toekomst van Brabant.

Bezoek de website


Vragen? We helpen je graag!