Werken bij Aa en Maas is een feestje! Onze 9 vacatures uitgelicht


28 juni 2023

Hoe is het om te werken bij waterschap Aa en Maas? Dat vertellen onze medewerkers. We hebben 9 mooie vacatures open staan. We zoeken onder meer een online communicatiemedewerker, data-analist, data-engineer, gebiedsbeheerder, technicus en vergunningverlener. Ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw carrière? Bekijk onze vacatures en solliciteer!

Bekijk onze vacatures hier

Bij Aa en Maas werken we met meer dan 500 collega's verspreid over veel verschillende afdelingen. Samen werken we iedere dag aan voldoende, schoon en veilig water. Ben je benieuwd naar wat onze collega's zo leuk vinden aan hun werk? Lees dan snel verder.

Persoonlijke en inhoudelijke ontwikkeling

Onze gebiedsadviseur Ester vindt het fijn dat er ruimte wordt gegeven aan persoonlijke én inhoudelijke ontwikkeling. Zij nam deel aan een van onze drie ontwikkelprogramma's.

“Waarom kan ik het werken bij Aa en Maas zo waarderen? Inhoudelijk is het werken bij een waterschap natuurlijk ontzettend interessant. Wat ik zelf ook heb mogen ervaren bij Aa en Maas is de ruimte om aan de slag te gaan met je persoonlijke en inhoudelijke ontwikkeling. Zo heb ik deelgenomen aan het PLOEG-traject om meer inzicht te krijgen in mijn talenten en leerdoelen. Daarnaast heb ik ook een rol in ons jonge-ambtenarennetwerk SAAMen. Een van de leukste onderdelen hiervan vind ik dat je in contact komt met andere collega’s en vakgenoten, zowel intern als extern. Verder heb ik ook een rol als informatie-coördinator (ICO) in de calamiteitenorganisatie. De vaardigheden die je opdoet door naast je reguliere functie ook ruimte te krijgen voor dit soort extra projecten komen vervolgens weer van pas in het dagelijkse werk.” - Esther Rappard, gebiedsadviseur district Hertogswetering.

Betrokken collega's

Onze technisch adviseur klimaatneutraal Inge is blij met haar betrokken en deskundige collega's. En heeft na 2 jaar een mooie stap gemaakt in haar carrière.

“In 2020 ben ik gestart als (junior) procestechnoloog op de mooiste en meest uitdagende rioolwaterzuivering van waterschap Aa en Maas: ’s-Hertogenbosch! Ondanks corona kon ik direct op locatie terecht en was vanaf dag één de betrokkenheid groot. Ik krijg veel steun en ben omringd met ontzettend veel deskundige collega’s. We gaan als team vol gas vooruit en de tijd vliegt voorbij! Inmiddels ben ik doorgegroeid naar de functie technisch adviseur klimaatneutraal.” - Inge Pistorius, technisch adviseur klimaatneutraal.

Tweede huis

Voor onze collega Peter Daverveld is Aa en Maas zijn tweede thuis.

''Aa en Maas is voor mij al 15 jaar mijn tweede thuis. Begonnen op het districtskantoor in Deurne, waar ik in een warm bad terecht kwam. Collega’s staan voor je klaar om je op weg te helpen waarbij je zelf je eigen manier van werken mag uitvoeren, je jezelf mag ontwikkelen en ontplooien. Je staat zelf aan de lat om er iets van te maken. En dat kan op diverse manieren. Doorgroeien, jezelf ontwikkelen in dezelfde functie of eens proeven in een andere functie of afdeling is mogelijk. Naast de goede en collegiale werksfeer, is en blijft het werk interessant. Je bent bezig met actuele onderwerpen op het gebied van water en alles wat daarbij komt kijken. En dat steeds meer. Lekker dynamisch, actueel en nooit saai. Droog, nat, leuke en lastige gesprekken, ontmoetingen met diverse mensen en je komt op mooie en bijzondere locaties. Kortom een prachtig werkgebied in Oost-Brabant. Fijn en leuk om daarin wat te mogen betekenen en vorm aan te geven vanuit het waterschap.'' - Peter Daverveld, bedrijfsleider District Boven Aa.

Wat maakt werken bij Aa en Maas nog meer zo tof?

Mogen wij jou binnenkort ook onze collega noemen?

We nodigen je graag uit om te solliciteren op onze vacatures. Wie weet ontmoeten we elkaar binnenkort voor een kennismaking. We kijken er naar uit om je te ontmoeten!

Bekijk onze vacatures en solliciteer

Zit jouw gedroomde functie er niet bij? Stel dan een job alert in. Zodat je op basis van je profiel automatisch een melding per mail krijgt wanneer er een geschikte vacature online komt. Je kunt ook een open sollicitatie naar ons versturen.

Stel jouw job alert in

Elke week ons laatste nieuws in je mailbox?

Abonneer je nu gratis op onze nieuwsservice