We want you! Onze vacatures uitgelicht


9 november 2022

Wil jij werk dat ertoe doet en werken met plezier? En vind je het belangrijk dat je jezelf kunt blijven ontwikkelen? Dan is waterschap Aa en Maas dé plek voor jou! We hebben een aantal mooie vacatures openstaan. Wil je een seintje krijgen in je mailbox als een nieuwe vacature online komt? Meld je dan ook meteen aan voor onze jobalert.

Investeren in jou

We zijn niet voor niets uitgeroepen tot de Beste overheidsorganisatie van 2018. Daarnaast wonnen we recent de FUTURPROOF-award. Deze twee prijzen bewijzen dat we volop investeren in onze medewerkers. En dus ook in jou als nieuwe collega! Daarnaast bieden we je nog meer:

  • Een marktconform salaris, afgestemd op je opleiding en ervaring, en een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband en mogelijkheden om door te groeien.
  • Een Individueel Keuze Budget (21% van je jaarsalaris). Zo kun je bijvoorbeeld extra verlof kopen of dit bedrag laten uitbetalen.
  • Een ruim opleidingsbudget van €6.000,- per vijf jaar. Zo kun je jezelf blijven ontwikkelen via onze BrabantAquademie.
  • Gezellige collega's die graag een stapje extra voor jou zetten.
  • Een jonge-ambtenarennetwerk: SAAMen. Van alle medewerkers van Aa en Maas is zo’n 20% jonge ambtenaar.
  • We hebben veel aandacht voor vitaliteit en gezonde medewerkers. Want als je fysiek en mentaal sterk en energiek bent, heb je meer plezier in je werk.
  • We laten je niet zwemmen: je krijgt een veelzijdig inwerkprogramma via jouw buddy en leert onze organisatie snel kennen.

Een groot deel van onze medewerkers beveelt ons ook aan bij anderen. Daar zijn we trots op!

Wij zoeken jou!

We hebben mooie vacatures openstaan: Projectmanager, Inkoopadviseur leveringen en diensten, Toezichthouder en handhaver/BOA, Manager projectbeheersing waterketen, Vergunningverlener en Senior toezichthouder (aandachtsgebied agrarisch). Check hier alle vacatures:

Vacatures Aa en Maas

Jobalert

Wil je altijd op de hoogte zijn van onze nieuwe vacatures? Meld je dan via onderstaande button aan voor onze jobalert en geef aan welke vacatures jij in je mailbox wilt ontvangen.

Jobalert per mail

Wil je weten wat we doen?