Klimaatwagen


Op de buitenkant van de klimaatwagen zie je het veranderende klimaat: van hete, droge zomers tot flinke piekbuien. Reserveer de keet en zet ‘m op een bijeenkomst of evenement waar je jong en oud duurzame en klimaatbestendige tips geeft voor hun eigen tuin of buurt.

Waarvoor is de keet?

De klimaatwagen is een echte eyecatcher voor verschillende activiteiten. Zet de keet bijvoorbeeld in bij klimaatlessen op scholen of bij bijeenkomsten over water en klimaat voor volwassenen. De klimaatwagen is ook te gebruiken op festivals en evenementen die een raakvlak hebben met klimaat en/of water. Reserveer de keet eventueel samen met een van onze andere middelen, zoals de watertafel of maquette klimaatbestendige wijk.

Hoe werkt het?

Aan de hand van de buitenkant van de keet leer je anderen over het veranderde klimaat. In de klimaatwagen kun je laten zien welke maatregelen mensen zelf kunnen nemen om hun huis en tuin klimaatbestendig te maken. Ze kunnen daar ook meer informatie over drie van onze subsidies krijgen: Klimaatbestendige maatregelen, Biodiversiteit en Recreatie, educatie en participatie.

Voor wie?

Voor jong en oud, afhankelijk van hoe je de klimaatwagen inzet.

Afmetingen

5 x 2,2 meter (lxb)

Vervoer

Wil je de klimaatwagen reserveren, dan moet je deze zelf bij ons komen ophalen. Houd er rekening mee dat de keet 2.400 kg is en niet alle auto’s dit gewicht kunnen trekken. Je hebt hier een zwaardere (terrein)wagen voor nodig. Mocht je geen vervoer hebben om de klimaatwagen op te halen maar wel interesse hebben, neem dan contact met ons op.

Kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan het lenen van de klimaatwagen.

Reserveren

Wil je de klimaatwagen reserveren? Doe een aanvraag via ons formulier hieronder.

Klimaatwagen reserveren

Klimaatwagen.

Vragen? Wij helpen je graag!

Stuur een mailtje naar:

E-mail
communicatie@aaenmaas.nl