Even voorstellen: Els Geurts


De Verborgen Raamvallei: ter voorbereiding op mijn gesprekken bij waterschap Aa en Maas bezocht ik het gebied en werd ik verrast door de variatie en schoonheid. Een passende naam voor een aansprekend gebied. Ik ben daarom blij dat ik als omgevingsmanager mag werken aan de ontwikkeling van het gebied en samen met inwoners en belanghebbenden de projecten naar een succesvolle uitvoering te brengen. De komende jaren zullen jullie mijn gezicht vaker voorbij zien komen en ontmoeten we elkaar hopelijk zonder schermen ertussen.

Els Geurts

Vooruitlopend op onze (digitale) ontmoetingen stel ik me graag voor. Mijn naam is Els Geurts, 41 jaar. Opgegroeid aan de Weteringsdijk in Berlicum en nu woonachtig in het dorp zelf. Ik ben graag buiten, met een wandeling, in onze tuin of op een terras. Tijdens de wandelingen geniet ik niet alleen van het Nederlandse landschap, maar ook van het Nederlandse ondernemerschap en leuke gesprekken. Half mei ben ik gestart bij waterschap Aa en Maas. Daarvoor werkte ik als omgevingsmanager bij Dura Vermeer en werkte daar onder andere aan gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum. Ook dit gebied is een aanrader om een keer een wandeling of fietstocht te maken. Andere werkgevers in mijn werkzame leven waren Bewuste Bouwers en RoyalHaskoningDHV.

Terug naar Gebiedsplan Raam. Na een aantal wisselingen van omgevingsmanager het afgelopen jaar, ben ik vanaf nu voor de omgeving het vaste aanspreekpunt. Ik ga o.a. aan de slag met de projecten langs de Graafsche Raam, Hooge Raam, Lage Raam en de peilverhoging bij bij de nieuw te bouwen stuw Egweg in Escharen en stuw Meisevoort nabij Tongelaar. Bij de verschillende projectpagina’s is aangegeven wie voor welk project/onderwerp contactpersoon is. Mocht je twijfelen met wie je contact op kan nemen, wil je in gesprek over wanneer een project succesvol is of heb je een vraag/opmerking? Dan kan je contact met mij opnemen. Ik kijk uit naar onze samenwerking!