Collega Hanneke Kloosterboer 4e geworden in verkiezing Ambtenaar van het Jaar


16 december 2022

Onze beleidsadviseur Waterveiligheid Hanneke Kloosterboer is 4e geworden in de verkiezing Ambtenaar van het Jaar 2022. Daar zijn we als organisatie super trots op. Wat het extra speciaal maakt dat Hanneke in de finale zat? Van de 100 genomineerden waarvan er 9 uit de waterwereld kwamen, is zij de enige uit de watersector die nog was overgebleven in de top 12.

Via de website www.ambtenaarvanhetjaar.nl zijn maar liefst 15.000 stemmen uitgebracht op de 12 finalisten voor Ambtenaar van het Jaar 2022. Hanneke werd 4e!

Met heel veel positiviteit en oprechte interesse in anderen is ze continu bezig met Nederland veiliger en beter te maken en vertelt heel bevlogen over haar werk.

Publiek Denken over Hanneke:

En zoals Publiek Denken over Hanneke schrijft:

"Christien Bronda, gemeentesecretaris Groningen, vond haar fenomenaal: ‘Ze stond met de voeten in het water en wist op technische vragen een goed antwoord te geven, maar verbond ook haar eigen werk moeiteloos met grotere maatschappelijke vraagstukken.’ Mitchell Hendriks, voorzitter van FUTUR, voegt toe: ‘Zij kon heel goed breed denken: ze wist vanuit de praktijk van haar eigen vakgebied te raken aan grote thema’s.’ Henk Korvinus, inspecteur-generaal van de Inspectie Justitie en Veiligheid kan zich daar eveneens in vinden: ‘Hanneke wist alles met elkaar te verbinden en is bij uitstek de persoon om de grote watervraagstukken meer bekendheid te geven."

Wij feliciteren ook

Wij feliciteren alle genomineerden en finalisten, met in het bijzonder:

Hanneke Kloosterboer wint 4e prijs in verkiezing Ambtenaar van het Jaar

Meer over de uitreiking, finalisten en jury

Ambtenaar van het Jaar prijs

Dit jaar is de twaalfde editie van de verkiezing Publiek Denken Top 100 Ambtenaar van het Jaar. Publiek Denken brengt ambtenaren voor het voetlicht die een excellente prestatie hebben geleverd of met een bijzonder verhaal. Wie waren de succesvolle sleutelfiguren bij de overheid? En wat maakte hen tot een voorbeeld voor anderen?

Collega Rob van de Sande 3e in 2021

In 2021 werd onze innovatietechnoloog (inmiddels afdelingshoofd afvalwaterbehandeling) Rob van de Sande 3e in de verkiezing(opent in nieuw venster).

Elke week ons laatste nieuws in je mailbox?

Abonneer je nu gratis op onze nieuwsservice