Onze adviseur Waterveiligheid Hanneke Kloosterboer finalist Ambtenaar van het Jaar 2022


1 november 2022

She made it! Onze topper Hanneke Kloosterboer is door naar de volgende ronde voor de verkiezing Ambtenaar van het Jaar 2022. Dat betekent dat zij bij de top 12 zit. En daar zijn we als organisatie trots op!

Hanneke: “Dank voor alle stemmen en leuke reacties op mijn nominatie voor Ambtenaar van het Jaar. Het zijn stuk voor stuk cadeautjes. Het heeft ook effect gehad, want ik ben door naar de top 12!”

Enige uit de watersector

Wat het extra speciaal maakt dat Hanneke in de finale zit? Van de 100 genomineerden waarvan er 9 uit de waterwereld kwamen, is zij de enige uit de watersector die nog is overgebleven in de top 12.

Het is nu aan de jury om uit deze 12 een winnaar te kiezen.

15 december bekendmaking winnaar

We blijven tot 15 december in spanning afwachten. Dan maakt de jury de uitslag bekend. Je kunt dus ook niet meer stemmen. Wel wordt ook op 17 december de publieksprijs bekendgemaakt. Dat is degene met de meeste online stemmen.

Meer over de verkiezing en finalisten

Ambtenaar van het Jaar prijs

Dit jaar is de twaalfde editie van de verkiezing Publiek Denken Top 100 Ambtenaar van het Jaar. Publiek Denken brengt ambtenaren voor het voetlicht die een excellente prestatie hebben geleverd of met een bijzonder verhaal. Wie waren de succesvolle sleutelfiguren bij de overheid? En wat maakte hen tot een voorbeeld voor anderen?

Collega Rob van de Sande 3e in 2021

In 2021 werd onze innovatietechnoloog (inmiddels afdelingshoofd afvalwaterbehandeling) Rob van de Sande 3e in de verkiezing.