Nieuwsservice 10 november 2022


logo-header
Nieuwsservice 10 november 2022

Inspectie groenprocedure binnenkort van start

2022-11-10-inspectie-groenprocedure_1

Ben jij eigenaar van een perceel waar een sloot doorheen loopt? Of grenst je perceel aan een sloot of beek die wij onderhouden? Dan moet je ervoor zorgen dat wij voldoende ruimte hebben om goed onderhoud uit te kunnen voeren aan deze sloten en beken. Als bomen of struiken te groot zijn geworden, moet je deze snoeien. Dit noemen we de groenprocedure. In november inspecteren we de sloten en beken in ons werkgebied.

We want you! Onze vacatures uitgelicht

9-11-2022-vacatures_1

Wil jij werk dat ertoe doet en werken met plezier? En vind je het belangrijk dat je jezelf kunt blijven ontwikkelen? Dan is waterschap Aa en Maas dé plek voor jou! We hebben een aantal mooie vacatures openstaan. Wil je een seintje krijgen in je mailbox als een nieuwe vacature online komt? Meld je dan ook meteen aan voor onze jobalert.

Samenwerking innovatief demonstratieproject ‘Supersludge’ beëindigd

2022-11-3-supersludge

Samen met waterschap De Dommel, STOWA, slibverwerker SNB en de bedrijven ProBiomass en Electron Technologies realiseerden we een demonstratie-installatie voor het superkritisch vergassen van zuiveringsslib: het ''Supersludge' project. Deze samenwerking is nu officieel afgerond. Begin 2023 komt het rapport met de resultaten beschikbaar.

Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Schrijf je dan uit via onderstaande link.