Een nieuwe baan en je studieschuld aflossen? Dat kan bij Aa en Maas!


12 januari 2023

Ben je net klaar met studeren en heb je nog een studieschuld, of ben je misschien al heel wat jaren bezig om deze af te lossen? Dan helpen wij jou daar graag bij! Wij lossen jaarlijks een deel van je studieschuld af, voor een periode van maximaal 5 jaar. Het bedrag kan oplopen tot zo’n €15.000 bruto maximaal. De voorwaarde is dat je minimaal 5 jaar bij onze organisatie blijft werken. We maken het geld rechtstreeks over naar DUO (Dienst Uitvoering Onderwijs).

Deze arbeidsvoorwaarde bleef landelijk niet onopgemerkt.

RTL Nieuws schreef hierover

Aantrekkelijke werkgever voor jong en oud

Geldproblemen kunnen stress veroorzaken. In een tijd waarin alles duurder is geworden, kunnen medewerkers met een studieschuld daar extra last van hebben. Wij willen een aantrekkelijke werkgever zijn voor jong en oud. Ben je net klaar met studeren en heb je nog een studieschuld, of ben je misschien al heel wat jaren bezig om deze af te lossen? Dan helpen wij jou daar graag bij!

Hoe doen we dit?

Wij lossen jaarlijks een deel van je studieschuld af, voor een periode van maximaal 5 jaar. Het bedrag kan oplopen tot zo’n €15.000 bruto maximaal. De voorwaarde is dat je minimaal 5 jaar bij onze organisatie blijft werken. We maken het geld rechtstreeks over naar DUO. Dit bedrag wordt dan automatisch in mindering gebracht op je studieschuld. Het gaat om personeel dat na 1 januari in dienst is gekomen of komt.

Investeren in talent voor de toekomst

De krapte op de arbeidsmarkt daagt ons uit om met steeds creatievere oplossingen te komen om op het netvlies te komen bij werkzoekenden en zo nieuw talent aan ons te binden. Het aflossen van een studieschuld is een investering die zich terugbetaalt, gezien de hoge kosten die het met zich meebrengt als we vacatures niet kunnen opvullen. Dit werk blijft namelijk liggen, de werkdruk wordt hoger bij bestaand personeel of we moeten er tijdelijk mensen voor inhuren. Het inhuren van een extern bureau of recruiters kost ook veel geld.

Check onze vacatures

Elke week ons laatste nieuws in je mailbox?

Abonneer je nu gratis op onze nieuwsservice