Herfstvakantietip: ontdek de mooiste waterplekjes tussen de Aa en de Maas


17 oktober 2023

De herfst is eindelijk aangebroken. Het seizoen bij uitstek om heerlijk de natuur in te gaan. En dan het liefst naar een verrassende plek! Het gebied van Aa en Maas stroomt over van spannende waterplekjes. We hebben de mooiste plekjes voor je op een rij gezet.

Waterweetjeswandelingen

Onze waterweetjeswandelingen zijn ongeveer 4 km lang en voeren je langs allerlei bezienswaardigheden en weetjes over water. Superleuk voor het hele gezin. Ga naar Genieten van water, kies een locatie of wandeling, picknickmandje mee en gaan!

Genieten in de buitenlucht

Wat kies jij? Wandelen langs kronkelende beken, uitwaaien op de Maasdijk of dwalen door waterbergingsgebieden. Ontdek het verhaal achter deze plekken en de rijke historie van onze streek. Geniet van al het moois en leer ondertussen hoe het waterschap dag in dag uit zorgt voor ons water. Werk dat belangrijk is voor mens en natuur en de regio ook nog eens mooier maakt.

Laat ons weten welk plekje jij bezoekt en deel jouw mooiste herfstfoto’s met ons via social media door ons te taggen. We wensen iedereen een spetterende herfstvakantie vol natuurpracht en avontuur!

Elke week het laatste nieuws in je mailbox?

Abonneer je nu gratis op onze nieuwsservice