Bezoekers Maritiem Den Bosch winnen een ton


19 september 2022

Ben jij een van de gelukkigen? Afgelopen weekend trokken onze bezoekers tijdens Maritiem ’s-Hertogenbosch een lootje waarmee ze kans maakten op een Elho-regenton. Met deze regenton vang je 200 liter kostbaar regenwater op én hij staat mooi in je tuin als plantenbak. Gisteren trok onze jeugdbestuurder Julia Goets de twee winnende lotnummers: het winnende nummer op zaterdag is 27 en op zondag nummer 3. Heb jij een van deze lotnummers? Mail dan een foto naar communicatie@aaenmaas.nl. We zorgen ervoor dat de regenton snel in jouw tuin pronkt.

Info over onze subsidies op Maritiem

Ondanks het wisselvallige weer tijdens Maritiem ’s-Hertogenbosch bezochten aardig wat mensen onze stand op het Waterbeheerplein bij de Citadel. Collega's vertelden over onze subsidies voor klimaatbestendige maatregelen, biodiversiteit en recreatie-participatie en educatie. Het afkoppelen van je regenpijp en het regenwater vervolgens opvangen in een regenton is een voorbeeld van zo'n initiatief waarvoor wij subsidie geven.

Augmented Reality Sup-spel ‘Scheppen voor schoon water'

Ook op het Waterfunplein waren we aanwezig met een eigen Augmented Reality Sup-spel ‘Scheppen voor schoon water’. De enthousiaste kinderen werden gefilmd voor een green screen en speelden de hoofdrol in hun eigen online game. Het belang van schoon water is duidelijk voor de bezoekers. Een thema dat uitstekend past bij internationale World Cleanup Day op zaterdag 17 september.