Specialist grondzaken en vastgoed/Rentmeester


Salarisindicatie: € 475 Locatie: 's-Hertogenbosch
Uren per week: 36 Reageren voor:

Wie zijn wij?

Waterschap Aa en Maas werkt 24 uur per dag met water. Dat doen we voor zo’n 778.000 inwoners en bedrijven en de natuur in het oosten van Brabant. Dagelijks onderhouden en inspecteren wij dijken, zuiveren wij 300 miljoen liter water en zorgen we voor veilig, voldoende en schoon water. Onze hoogste prioriteit is om bij te dragen aan de veiligheid, gezondheid en het welzijn van de inwoners in deze regio. Bovendien staan wij voor innovatief en duurzaam waterbeheer. Dit doen wij voor nu en later, zodat ook onze kinderen en kleinkinderen hier de vruchten van kunnen plukken.

Wat ga je doen?

Je gaat werken bij de afdeling Grondzaken en Inrichting. Wij zijn verantwoordelijk voor de planvoorbereiding en uitvoering van inrichtingsopgaven. Denk aan waterberging, verdrogingsbestrijding, dijkverbetering en het realiseren van klimaatrobuuste watersystemen. Het team Grondzaken en Vastgoed is belast met het beschikbaar krijgen van gronden om de doelstellingen van het waterschap te kunnen realiseren. Daarnaast zorgen wij voor de verpachting van de waterschapseigendommen, afwikkeling van schades en diverse andere beheertaken gekoppeld aan het grondeigendom en vastgoed.
Het waterschap heeft veel eigendommen, die door derden worden gebruikt. In veel gevallen is hier een beheercontract (gebruik, pacht, huur enz) voor opgesteld. Het is wenselijk om periodiek deze contracten te controleren op correctheid van de gegevens en het gebruik. Daarnaast is een periodiek contactmoment vanuit het waterschap met de gebruiker gewenst.
Je gaat meelopen met een specialist grondzaken binnen een gebied en doet ervaring op met alle aspecten van grondverwerving. Daarnaast ga je zelfstandig aan de slag met de  controle en aanpassening van beheercontracten onder verantwoordelijkheid en met nauwe afstemming van de specialist grondzaken in dat gebied. Afhankelijk van het gebied kan het nodig zijn om af te stemmen met een projectleider en/of gebiedsbeheerder.
De stageopdracht zal worden aangepast naar jouw niveau en ervaring. Tevens kan deze opdracht eventueel worden gecombineerd met een opdracht bij een commercieël rentmeesterskantoor. 

Wat bieden we jou?

Een stagevergoeding van 475- bruto per maand bij een stage van 36 uur. Dit is is inclusief de te maken kosten voor je stage.

Wat breng je mee?

Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden, pro-actief, zorgvuldig/accuraat en je kunt samenwerken in een team. Binnen ons team werken wij veel met outlook, word, excel en het programma P8.

Meer weten of solliciteren?

Voor meer informatie over deze opdracht kun je contact opnemen met Mirjam Meijer via telefoonnummer 06-52398366.
Heb je interesse in deze stageplaats? Je sollicitatie kun je via onze website digitaal invullen en versturen naar het cluster P&O. Zodra wij je sollicitatie hebben ontvangen zullen wij je gegevens doorsturen naar de desbetreffende afdeling en je berichten over de mogelijkheden en de verdere procedure.

Vragen? Neem contact op:

Mirjam Meijer

Functie
Coördinator Grondzaken & Vastgoed
Telefoon
06-52 39 83 66
E-mail
mmeijer@aaenmaas.nl

Je doet ervaring op met alle aspecten van grondverwerving!