Modellering zuivering van de toekomst


Salarisindicatie: € 475 Locatie: `s-Hertogenbosch
Uren per week: 36 Reageren voor:

Wie zijn wij?

De waterschappen zijn verantwoordelijk voor het zuiveren van stedelijk afvalwater. Aan dat zuiveringsproces worden steeds hogere doelen gesteld als het gaat over zuiveringsrendement, medicijnrestenverwijdering, broeikasgasemissies en energie- en grondstoffenproductie. Daarom zijn we op zoek naar innovatieve zuiveringstechnieken en willen we die graag vergelijken met onze huidige zuiveringen. Voordat we dat met pilots in de praktijk gaan testen, willen we dit eerst door middel van digitale modellen verkennen en toetsen.

Wat ga je doen?

In deze stage ga jij de modellen mede ontwikkelen en vervolgens de massa- en energiebalansen en de LCA (Life Cycle Analysis) van een referentiezuivering en een aantal nieuwe zuiveringsideeën met elkaar vergelijken. Dit biedt je de kans om je in de nieuwste technologieën te verdiepen en jezelf te ontwikkelen op het vlak van data en modellering. En je helpt ons om de juiste technologische keuzes te maken voor een grootschalige praktijkproef.

Wat bieden we jou?

Een stagevergoeding van 475 euro bruto per maand bij een stage van 36 uur. Dit is inclusief de te maken kosten voor je stage.

Wat breng je mee?

Je bent afstudeerder bij een HBO of Masterstudie in een technische studie zoals chemische technologie, natuurkunde, milieukunde of vergelijkbare richtingen. Je hebt affiniteit met duurzaamheid in het algemeen en schoon water in het bijzonder. Daarnaast vind je modelleren natuurlijk gewoon heel erg leuk en hou je ervan om onbekende dingen uit te zoeken en nieuwe dingen te leren.

Meer weten of solliciteren?

Voor meer informatie over deze stageopdracht kun je contact opnemen met Gijs van Pruissen via gvanpruissen@aaenmaas.nl.

Heb je interesse in deze stageplaats? Je sollicitatie kun je via onze website digitaal invullen en versturen naar het cluster P&O. Zodra wij je sollicitatie hebben ontvangen zullen wij je gegevens doorsturen naar de desbetreffende afdeling en je berichten over de mogelijkheden en de verdere procedure.

Vragen? Neem contact op:

Gijs van Pruissen

Functie
projectinitiator Energie- en klimaatneutraal
E-mail
gvanpruissen@aaenmaas.nl

Deze stage biedt je de kans om je in de nieuwste techno-logieën te verdiepen en jezelf te ont-wikkelen op het vlak van data en modellering