Algemene Spelvoorwaarden win-actie Word een Waterbaas


Deze spelregels zijn van toepassing op de win-actie van waterschap Aa en Maas: Word een Waterbaas

Door deelname aan de betreffende actie gaat de deelnemer akkoord met de volgende voorwaarden:

Spelregels

Medewerkers van waterschap Aa en Maas en huisgenoten/directe familieleden kunnen niet meedoen aan deze win-actie.

  • De Win-actie is exclusief voor bewoners van ons werkgebied.
  • Op de foto moet duidelijk zichtbaar zijn wat de waterbesparende maatregel/biodiverse maatregel in de tuin of op het balkon is.
  • Winnaars kunnen maximaal één prijs winnen.
  • Elke deelnemer mag slechts één foto insturen. Als wij meerdere foto's ontvangen van dezelfde persoon, dan telt alleen de foto die wij als eerste hebben ontvangen.
  • Als je meedoet aan de winactie Word een Waterbaas van waterschap Aa en Maas dan stel je de gepubliceerde foto’s beschikbaar voor gebruik in onze communicatiemiddelen.
  • De deelnemer vrijwaart waterschap Aa en Maas voor claims van derden die pretenderen auteursrechthebbende te zijn.

Jij kunt je inzending tot 30 juni 2022 insturen via communicatie@aaenmaas.nl of via Facebook of Instagram met de tag @aaenmaas.

We maken de winnaars op 1 juli 2022 bekend.

De winnaars worden door middel van voorkeursstemmen gekozen. De voorkeursstemmen komen van volgers van onze social mediakanalen en van geselecteerde medewerkers van waterschap Aa en Maas. Er kan tot 30 juni 2022 gestemd worden.

Prijswinnaars ontvangen persoonlijk bericht via een DM of email. De prijswinnaars worden via social media en op de website van waterschap Aa en Maas bekend gemaakt. De winnaar heeft 14 dagen de tijd om de prijs te innen door te reageren, daarna vervalt de prijs. Niet alle deelnemers worden individueel op de hoogte gesteld van de uitslag. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

De prijs is persoonlijk en staat op naam van de winnaar. De prijs is niet overdraagbaar of anderszins inwisselbaar of uit te keren in geld.

De prijzen worden ter beschikking gesteld door Tuinspecialist Gras en Groen, gevestigd in ’s-Hertogenbosch. Grasengroen is verantwoordelijk voor de levering en aanleg van de prijs in de achtertuin/op het balkon van de winnaar. Indien de tuin/het balkon niet geschikt is voor de aanpassing zoals in de gewonnen prijs omschreven, dan wordt gekeken naar een alternatief met dezelfde waarde en hetzelfde duurzame effect.

Waterschap Aa en Maas is niet verantwoordelijk voor enige zichtbare of verborgen gebreken aan de prijzen noch voor eventuele schade bij de levering van de prijs noch voor schade die ontstaat tijdens de aanleg.

logo gras en groen

Prijzen

De prijzen zijn:

  • Aanleg van max. 20 m² groendak, groene tuin of een bodivers balkon t.w.v. € 1.500,-. (Mogelijk gemaakt en aangelegd door Gras en Groen)
  • Een van de twee doe-het-zelfpakketten voor max. 20 m² groendak, groene tuin of biodivers balkon t.w.v. € 1.000,-. (Mogelijk gemaakt door Gras en Groen Winkel)
  • Een van de vijf Duurzame Dilemma’s-Kaartspellen

Persoonsgegevens

Als waterschap gaan we zorgvuldig om met persoonsgegevens. In deze Privacyverklaring lees je hoe we dat doen.

Door deelname aan een actie, geeft de deelnemer waterschap Aa en Maas en tuinspecialist Gras en Groen toestemming dat zijn/haar persoonsgegevens bekend worden gemaakt via de social mediakanalen en de website.

Door deelname aan een actie geeft de deelnemer toestemming dat er foto’s en filmmateriaal wordt gemaakt van de aanpassing van tuin of balkon door de hovenier.

Door deelname aan de actie geeft de deelnemer toestemming dat dit beeldmateriaal offline en online gebruikt wordt door het waterschap en door Gras en Groen voor de periode van 1 jaar, tot 1 juli 2023.

Aansprakelijkheid en overige voorwaarden

  1. Waterschap Aa en Maas is op geen enkele wijze aansprakelijk voor eventuele schade die voortvloeit uit de deelname aan de actie, noch voor eventuele schade die wordt veroorzaakt door Gras en Groen.

De inhoud van de winactie, de prijs, de loting of prijsuitreiking staan niet open voor discussie.

Eventuele vragen of opmerkingen kunnen via communicatie@aaenmaas.nl  gesteld worden.