Nieuw contactpersoon nazorgteam Leegveld


Peter van Hees, gebiedsbeheerder bij het waterschap, neemt als contactpersoon voor het nazorgteam Leegveld het stokje over van omgevingsmanager Sjors Hoek. Peter is voortaan het aanspreekpunt voor vragen of opmerkingen over de werkzaamheden die in gebied Leegveld voor het hoogveenherstel zijn uitgevoerd. Sjors blijft dit jaar nog op de achtergrond betrokken voor ondersteuning en een goede overdracht.

Peter van Hees

Nu einde van project Leegveld in zicht is, zit het werk voor het projectteam er ook bijna op. Het projectteam zorgt momenteel voor een goede overdracht van het projectgebied aan de beheerorganisaties.

Dit betekent ook dat het werk voor Sjors, contactpersoon voor project Leegveld sinds 2019, bijna klaar is. Hij gaat als omgevingsmanager voor andere projecten van het waterschap aan de slag.

Nazorgteam in actie

Met de omgeving is afgesproken dat na afronding van het werk voor project Leegveld een nazorgteam beschikbaar is voor de inwoners van het gebied. Dit nazorgteam kan snel acteren, mochten zich onvoorziene situaties door de peilophoging voordoen. Het team is sinds begin dit jaar actief en blijft inzetbaar tot vijf jaar nadat de streefpeilen bereikt zijn.

Contactgegevens Peter van Hees

Peter werkt sinds 2019 bij het waterschap als gebiedsbeheerder voor Deurne en omgeving. Daarvoor was hij twintig jaar in dienst bij een bedrijf dat zich bezighield met onder meer het onderhoud en beheer van waterlopen. Hij is geboren en getogen op een boerderij in Mariaheide, getrouwd en vader van vier volwassen zonen.

Peter is bereikbaar op telefoonnummer 06-30 18 74 55, pvanhees@aaenmaas.nl. Deze contactgegevens vind je ook op de pagina met informatie over het nazorgteam of het project.

Meer informatie over nazorgteam Leegveld

Terug naar projectpagina Leegveld