Contactmogelijkheden: telefoon, mail, digitaal overleg of spreekuur


Om u voldoende informatie over de uitvoering te geven en om uw vragen te kunnen beantwoorden, volgen hieronder contactmogelijkheden. Onze voorkeur heeft het om u via telefoon, e-mail of de computer (digitaal via het programma Teams) te woord te staan. In dit bericht leest u alle mogelijkheden op een rij.

1. Telefonisch

Waarbij u voor vragen over de uitvoering (werkzaamheden, planning, etc.) contact kunt opnemen met omgevingsmanager Marc van Veggel van aannemer Wetering (06-29203206). Voor overige vragen met betrekking tot dit project kunt u contact opnemen met omgevingsmanager van het waterschap Sjors Hoek (06-20092364).

2. Per email

Waarbij u voor vragen over de uitvoering kunt e-mailen naar omgevingsmanager Marc van Veggel (omgevingsloket@wetering.nl). Overige vragen over het project kunt u sturen naar omgevingsmanager Sjors Hoek (shoek@aaenmaas.nl)

3. Digitaal overleg

Heeft u behoefte aan een toelichting over de uitvoering aan de hand van een tekening of planning dan kan dat door een digitaal overleg in te plannen. Hiervoor kunt u een e-mail sturen naar omgevingsloket@wetering.nl met daarin uw vraag/opmerking en enkele datumopties. U ontvangt vervolgens een mail met een link naar het overlegmoment en uitleg over hoe u deel kunt nemen aan het digitale overleg.