Contactmogelijkheden: telefoon, mail, digitaal overleg of spreekuur vanaf 3 maart


In verband met de coronamaatregelen is het niet mogelijk een inloopbijeenkomst te houden om uitleg te geven over de werkzaamheden die uitgevoerd worden. Om u toch van voldoende informatie over de uitvoering te geven en om uw vragen te kunnen beantwoorden, volgen hieronder contactmogelijkheden. Onze voorkeur heeft het om u via telefoon, email of de computer (digitaal via het programma Teams) te woord te staan. Als het niet anders kan, is fysiek contact ook mogelijk. In dit bericht leest u alle mogelijkheden op een rij.

1. Telefonisch

Waarbij u voor vragen over de uitvoering (werkzaamheden, planning, etc.) contact kunt opnemen met omgevingsmanager Marc van Veggel van aannemer Wetering (06-29203206). Voor overige vragen met betrekking tot dit project kunt u contact opnemen met omgevingsmanager van het waterschap Sjors Hoek (06-20092364).

2. Per email

Waarbij u voor vragen over de uitvoering kunt e-mailen naar omgevingsmanager Marc van Veggel (omgevingsloket@wetering.nl). Overige vragen over het project kunt u sturen naar omgevingsmanager Sjors Hoek (shoek@aaenmaas.nl)

3. Digitaal overleg

Heeft u behoefte aan een toelichting over de uitvoering aan de hand van een tekening of planning dan kan dat door een digitaal overleg in te plannen. Hiervoor kunt u een email sturen naar omgevingsloket@wetering.nl met daarin uw vraag/opmerking en enkele datumopties. U ontvangt vervolgens een mail met een link naar het overlegmoment en uitleg over hoe u deel kunt nemen aan het digitale overleg.

4. Spreekuur bij Natuurpoort (Leegveld 8, Deurne) vanaf 3 maart

Heeft u geen gelegenheid voor digitaal overleg of behoefte aan persoonlijk contact, dan kunt u iedere woensdagmiddag (14.00 – 17.00 uur) terecht bij het omgevingsloket. Hiervoor moet u wel een afspraak maken. Dit kan per mail (omgevingsloket@wetering.nl) of telefonisch (06-29203206).
De eerste woensdagen 3 en 10 maart staan in het teken van de start van de werkzaamheden. Dan is het loket ook ’s avonds open van 17.30 uur tot 20.00 uur. Vermeld bij aanmelding voor deze dag aub uw vraag of opmerking en gewenst tijdstip.