Omgevingsmanagers stellen zich aan u voor


Tijdens de uitvoering van de projecten Beekdalontwikkeling Aa en Kleine Aa en de Beekerloop kun je met vragen, aandachtspunten of opmerkingen terecht bij de omgevingsmanagers van het waterschap en de aannemer. Zij stellen zich graag even aan je voor.

Waterschap Aa en Maas

Daan Seuntjens, omgevingsmanager

Daan Seuntjens

Ik ben Daan, werkzaam als omgevingsmanager en junior projectleider op de afdeling Grondzaken & Inrichting van waterschap Aa en Maas. Na mijn opleiding tot landscape engineer ben ik in januari 2022 begonnen bij het waterschap. De werkzaamheden die ik uitvoer zijn erg divers. Dit is een van de redenen waarom ik bij het waterschap ben gestart. Het begeleiden van complexe projecten en de interactie met omwonenden en partijen buiten het waterschap vind ik erg leuk. Ik ben woon in Netersel, een klein dorpje in de Brabantse Kempen. In mijn vrije tijd ben ik actief lid van de voetbalvereniging, jeugd/carnavalsvereniging en de dorpsraad. Voor de projecten Beekdalontwikkeling Aa en Kleine Aa en de Beekerloop kun je bij mij terecht met vragen, opmerkingen of onduidelijkheden. Vragen over de werkzaamheden en de planning van de aannemer kan Tom voor je beantwoorden.

E-mail: dseuntjens@aaenmaas.nl
Tel: 06- 38 21 84 71

Van den Biggelaar Grond- en waterbouw BV

Tom Bastiaansen, omgevingsmanager

Tom

Ik ben Tom, 34 jaar en woonachtig nabij Breda. Ik ben getrouwd en heb twee dochters van 5 en 8 en een zoon van 5 maanden. In mijn vrije tijd ben ik veel buiten te vinden; van het helpen op de boerderij van mijn familie tot bezig zijn in mijn eigen groentetuin. Ik heb een voorliefde voor water- en natuurbouwprojecten. Daardoor passen de projecten Beekdalontwikkeling Aa-dal Zuid en Beekerloop prima binnen ‘mijn’ straatje. Binnen dit project houd ik mij bezig met het omgevingsmanagement. Een brede functie: het verkrijgen van de benodigde vergunningen, archeologische begeleiden, explosieven, bodemonderzoeken en de communicatie. Ik kan je dus veel vertellen over het project. Heb je de BouwApp overigens al gedownload? Het is een toegankelijke app waarin ik wekelijks een update geef over onze werkzaamheden en jouw vragen zo snel mogelijk beantwoord. Je hoeft je alleen maar aan te melden voor de projecten en de informatie komt automatisch naar je toe.

E-mail: t.bastiaansen@vandenbiggelaar.nl
Tel: 06-23 96 79 83

Meer informatie

Meer informatie over de projecten vind je op www.aaenmaas.nl/beekdalzuid en www.aaenmaas.nl/beekerloop. Meld je meteen aan voor de digitale nieuwsbrief!