Korting op je regenton in Helmond!


13 maart 2023

Woon je in Helmond? Dan krijg je van 5 maart tot en met 5 mei € 30 korting op de aankoop van een regenton. De coupon vind je op Korting op je regenton – Alle Lichten op Groen. Daar kun je meteen zien op welke plekken je deze kunt inleveren en de voorwaarden lezen.

Eenvoudig regenwater opvangen en hergebruiken

Een regenton is een slimme aanpassing waarmee je eenvoudig schoon regenwater opvangt. Dat water kun je weer gebruiken voor bijvoorbeeld het lappen van je ramen en om je binnen- en buitenplanten water te geven. Door je regenpijp af te koppelen help je mee om wateroverlast door overbelasting van het riool te voorkomen. Zo kun jij dus én lekker genieten van je tuin, help je jouw omgeving klimaatbestendig te maken én bespaar je kostbaar drinkwater. Win win!

Deze actie is een samenwerking van de gemeente Helmond en Aa en Maas. Deze specifieke actie is niet te combineren met de subsidie klimaatbestendige maatregelen:

Lees meer over de subsidie klimaatbestendige maatregelen

Meer ideeën om je tuin te vergroenen

Een regenton is niet het enige wat je kunt doen om je tuin watervriendelijk te maken. Je kunt bijvoorbeeld ook tegels of een schutting vervangen door groen.

Meer inspiratie voor het vergoenen van je tuin

Elke week ons laatste nieuws in je mailbox?

Abonneer je nu gratis op onze nieuwsservice