'Safety first... of toch biodiversiteit?' artikel met collega Hanneke Kloosterboer in Het Waterschap


7 maart 2023

Op 2 maart is tijdschrift Het Waterschap weer verschenen. In dit nummer staan dit keer de waterschapsverkiezingen centraal. Een mooi nummer dus om vóór 15 maart te lezen. En in deze editie een wel heel speciaal artikel 'Safety first... of toch biodiversiteit?' met onze eigen beleidsadviseur waterveiligheid Hanneke Kloosterboer!

Verder in deze editie

  • Dagje meelopen met het Projectteam Waterschapsverkiezingen van het hoogheemraadschap Schieland en De Krimpenerwaard.
  • De initiatiefnemers van de nieuwe, speciaal opgerichte partij Ondernemend Water aan het woord. Deze lijst is opgezet in reactie op de recente wetswijziging waarbij de geborgde bestuurszetels voor bedrijven zijn geschrapt.
  • Een kijkje achter de schermen bij de landelijke waterschapscampagne.
  • Kamerleden Laura Bromet en Tjeerd de Groot blikken terug en vooruit blikken terug op de wetswijziging geborgde zetels.
  • Waterschap Amstel, Gooi en Vecht organiseerde afgelopen jaar een bijzondere verkiezing voor een nieuwe jeugdbestuurder.

Het Waterschap

Het Waterschap is het relatie­magazine van de Unie van Waterschappen. Het is een journalistiek onafhankelijke uitgave die ingaat op de werkgebieden van de waterschappen en de belangengroepen daaromheen. Het Waterschap verschijnt niet alleen in print maar ook als e-zine. Het wordt uitgegeven door Publiek Denken.

Hanneke Kloosterboer in Het Waterschap

Elke week ons laatste nieuws in je mailbox?

Abonneer je nu gratis op onze nieuwsservice