Vacature: medewerker online communicatie


7 juni 2023

Weersextremen. Watertekort. Wateroverlast. De waterschapswereld staat bol van uitdagingen en bij de aanpak daarvan is heldere communicatie essentieel. Als medewerker online communicatie ben jij dan ook onmisbaar voor ons waterschap. Word jij onze nieuwe communicatiecollega?

Je toekomstige collega's aan het woord

Jouw impact als medewerker online communicatie

Vanochtend zakte een collega tot zijn knieën in een joekel van een beverhol. Zodra jij dat hoorde, schreef het Facebookbericht over de impact van de beschermde diersoort op ons waterschap zich vanzelf. Even later maak en plaats je een reel op Instagram over de laatste innovaties op een van onze rioolwaterzuiveringen, om vervolgens een filmpje over vispassages in sloten te bewerken. In deze job schakel je tussen uitvoerende taken en creatief meedenken over een ludieke campagne. De rode draad? Samen met jouw communicatiecollega’s zorgen dat ons belangrijke werk gezien wordt én mensen bewuster laten omgaan met water.

Dit vindt collega Sophie het leukst

“Samen met collega’s creatieve online content maken en de vele leuke reacties daarop zien: dat geeft mij energie. De afgelopen jaren zijn onze socialmediakanalen enorm gegroeid en er liggen mooie kansen deze nog steviger neer te zetten” - Sophie, communicatieadviseur online

Niet alleen Sophie is blij met haar baan bij waterschap Aa en Maas. Onze collega’s beoordeelden het waterschap in 2021 in het medewerkerstevredenheidsonderzoek met een 8 als rapportcijfer. Daar zijn we trots op!

Meer weten? Lees de verhalen van onze collega’s.

Interesse?

Benieuwd naar wat we jou bieden en met welke werkzaamheden jij je bezig mag houden? Bekijk de vacature via onderstaande button en solliciteer!

Bekijk de vacature

Elke week ons laatste nieuws in je mailbox?

Abonneer je nu gratis op onze nieuwsservice