Onze procestechnoloog Rita van de Craats-Tielemans genomineerd voor Slimste Handen 2023


21 juni 2023

Onze procestechnoloog op de zuivering in Oijen Rita van de Craats-Tielemans is genomineerd voor De Slimste Handen van Nederland 2023! Verschillende collega's nomineerden haar. Rita werkt al sinds 1989 bij ons en heeft er nooit aan getwijfeld iets anders te gaan doen. Haar motto is dan ook: 'Ik mag naar werk'. Lees het uitgebreide interview met Rita waarin ze vertelt over de uitdagingen in haar werk, hoe zij kiest voor lol in haar werk en haar werk daardoor als hobby voelt. Vrijdag 23 juni is de verkiezingsdag. Rita bedankt voor al het belangrijke en onmisbare werk dat je doet. Wij waarderen jou!

Rita van de Craats-Tiellemans is genomineerd door verschillende collega's

Collega Inge Valkenburg zegt bijvoorbeeld over haar: “Rita gaat echt iedere dag fluitend naar haar werk. Doordat ze al zo lang op de zuivering van het waterschap werkt weet ze ontzettend veel. Ze is een ware database en nooit te beroerd om je iets te leren. Mee puzzelen als er iets niet klopt vindt ze leuk en dan is zo'n wandelende database ontzettend handig en leerzaam! Ze is ook altijd in voor een geintje!"

Rita werkt al sinds 1989 bij ons en heeft er nooit aan getwijfeld iets anders te gaan doen.

“Ik probeer mijzelf te blijven prikkelen en ben echt een werkpaard. Als een collega ziek was, ging ik op een andere zuivering meedraaien. Dit gaf me de mogelijkheid nieuwe dingen te ontdekken door andere collega’s, nieuwe mensen om mee te sparren, daar leer je ook weer van. Maar ook andere zuiveringen. Wat zie je daar? Wat kan er anders? Als je er open voor staat, kun je je eigen functie nog mooier maken.”


Lees het uitgebreide interview met Rita van de Craats-Tielemans

Crossover

Crossover brengt in samenwerking met de Werkgeversvereniging WENB een aantal verhalen naar buiten van technische vakmensen die genomineerd zijn voor de Slimste Handen van Nederland 2023 om ze extra in het zonnetje te zetten

Verkiezingsdag

Vrijdag 23 juni is de feestelijke verkiezingsdag in Amsterdam waar Rita samen met een aantal collega’s naartoe gaat.

Wil jij een collega van Rita worden?

Volg jij een technische MBO-4 opleiding of heb jij die afgerond? Op onze rioolwaterzuiveringen in Den Bosch, Oijen, Aarle-Rixtel, Heeswijk-Dinther of Haps zijn wij continu op zoek naar technische vakmensen.

Vacatures technische vakmensen op zuiveringen

Elke week ons laatste nieuws in je mailbox?

Abonneer je nu gratis op onze nieuwsservice