Veel aandacht voor vitaliteit en gezondheid binnen Aa en Maas


25 januari 2023

Eind januari... te laat voor goede voornemens? Bij Aa en Maas kun je hier het hele jaar door aan werken. We hebben namelijk veel aandacht voor vitaliteit en gezonde medewerkers. Want als je fysiek en mentaal sterk en energiek bent, heb je meer plezier in je werk. Daarom krijg je veel ruimte om je werk flexibel in te richten, hebben we leuke programma’s om beweging te stimuleren en kun je gebruik maken van coaching. Gezonde collega's, daar gaan we voor!

Fietsend naar je werk? Graag! Daarom hebben we ook een fietsregeling en kun je gebruik maken van een OV-fiets. Daarnaast hebben we een hardloopclub, fietser van de maand, lunchwandelingen en een kantine met heerlijke, gezonde producten. Zo stimuleren we collega’s om lekker te bewegen en gezond te eten. Ook hebben we een eigen sportkledinglijn en een wekelijkse gezondheidsblog met informatieve artikelen over gezondheid, voeding, sporten en mindset.

Bootcamp-lessen door collega Pim Rijkers

Elke donderdagmiddag verzorgt onze collega Pim Rijkers met veel enthousiasme een bootcamp-les en gaan we met een groep collega’s na werktijd bootcampen om gezamenlijk te werken aan onze fitheid. Dit draagt bij aan de weerbaarheid, scherpte en het werkgeluk van onze medewerkers. En zij leren hierdoor ook weer collega’s kennen van andere afdelingen. Dit zorgt voor meer werkplezier. Win-win!

Zien we jou snel bij ons onze club?

Vacatures

Pim Rijkers geeft een bootcamp-les aan collega's

Elke week ons laatste nieuws in je mailbox?

Abonneer je nu gratis op onze nieuwsservice