Algemene voorwaarden


Doet jouw organisatie zaken met Waterschap Aa en Maas? Dan krijg je te maken met diverse algemene voorwaarden.

Algemene inkoopvoorwaarden

Geldende algemene waterschapsinkoopvoorwaarden

De algemene waterschapsinkoopvoorwaarden voor opdrachten tot diensten en leveringen (AWVODI 2018 en AWIV 2018) zijn vastgesteld door het Dagelijks Bestuur van Aa en Maas op 9 juli 2018.
De algemene waterschapsinkoopvoorwaarden voor IT opdrachten (AWBIT 2018) zijn vastgesteld door het Dagelijks Bestuur van Aa en Maas op 14 januari 2019.

Opdrachten voor leveringen en diensten voor 9 juli 2018

Voor opdrachten van vóór 9 juli 2018 waarbij de Algemene waterschapsinkoopvoorwaarden voor Leveringen en/of de Algemene waterschapsinkoopvoorwaarden voor Diensten van toepassing zijn verklaard, gelden de oude voorwaarden van 2016.

IT-opdrachten voor 14 januari 2019

Voor opdrachten van vóór 14 januari 2019 waarbij de Algemene waterschapsinkoopvoorwaarden voor IT-opdrachten van toepassing zijn verklaard, gelden de oude voorwaarden van 2016.

Kwaliteit, Arbo en Milieu beleidsverklaring

Opdrachtnemers die in opdracht van de sector zuiveren van Waterschap Aa en Maas werkzaamheden uitvoeren, informeren we vooraf over de Kwaliteit, Arbo en Milieu (KAM) beleidsverklaring. In het bestek of de aanbestedingsleidraad staat een verwijzing. Ons doel is dat opdrachtnemers zich bewust zijn van de Kwaliteit-, Arbo- en Milieuverplichtingen. Op onze pagina kwaliteit lees je meer over certificeringen.

KAM beleidsverklaring (pdf, 135 kB)


Vragen? We helpen je graag!