Ben je een MBO-student en op zoek naar een uitdagende BBL-plek met baangarantie? Ontmoet vandaag en morgen (21 / 22 maart) onze 'smooth operators' in de Brabanthallen


21 maart 2024

Schoon en voldoende water. Klinkt vanzelfsprekend, maar is het niet. Zonder technische helden draaien onze waterzuiveringen niet en komt er geen druppel schoon water meer in beken en sloten. En zonder onze collega's in het veld stroomt het water in sloten en beken niet lekker door. Ben jij klaar voor een uitdagende en leerzame BBL-opleiding met baangarantie waar je echt het verschil maakt?

We hebben drie BBL-plekken op onze menukaart: technicus of operator op een waterzuivering en leerling beheer en onderhoud in het veld

Bij ons draait alles om voldoende en schoon water en veilige dijken. Als technisch BBL-leerling krijg je de kans om aan de slag te gaan op een rioolwaterzuivering. Als technicus of operator zorg je dat wij het afvalwater goed kunnen zuiveren. Belangrijk werk! Hou je van meer afwisseling in je werkomgeving en werk je graag buiten? Dan is leerling Beheer en Onderhoud echt iets voor jou. In een dienstauto pendel je samen met een ervaren pro tussen verschillende locaties in jouw district. Je bent verantwoordelijk voor peilbeheer en het onderhoud van sloten en beken. En bent het eerste aanspreekpunt voor boeren en inwoners. Lekker divers en onder de mensen, erg leuk!

Wat maakt een BBL-opleiding bij ons zo tof?

De afwisseling natuurlijk, en het feit dat je een positieve stempel drukt op de omgeving (pluspuntje voor je cv!). We begeleiden je met aandacht, en als het even stroef gaat op school, slepen we je er doorheen. En het mooiste van alles? Je bouwt aan je toekomst én verdient meteen een goed salaris. En als jij je talent laat zien, teken je na 1 jaar al een vast contract.

Nog niet overtuigd? Kom 21 en 22 maart langs in onze stand op Wereldcafé FF Concreet!

  • Praat met onze toffe collega's uit het veld over hun werk, opleiding en ervaringen
  • Ontmoet onze smooth operators die jou graag alles vertellen over het werk op een waterzuivering
  • Doe mee met proefjes en ervaar hoe we van rioolwater schoon water maken
  • Maak kennis met ons unieke biertje De Ontboezeming, gemaakt van ultragezuiverd rioolwater
  • Ontmoet onze bever John William
  • Leer meer over hoe en waarom wij drones inzetten
  • Ontdek meer over onze BBL-trajecten en stages en solliciteer direct

Nóg niet overtuigd?

Werken als operator of technicus op een waterzuivering is niet alleen super belangrijk werk, maar ook nog eens heel leuk. Vooral als je een knetterende passie hebt voor techniek! Dat merkte onze 'snuffelstagiaire' Sophie toen ze een dagje meeliep met onze 'smooth operator' Koen. Hij liet haar zien wat het vak inhoudt en wat je in je mars moet hebben als operator.

Meer informatie over het event Wereldcafé FF Concreet

Op 21 en 22 maart staan de Brabanthallen in Den Bosch in het teken van Skills the Finals, dé vakwedstrijden voor studenten van (v)mbo’s in Nederland en de LOB Experience. Maar dat is nog niet alles. Het Koning Willem I College, SintLucas en Yuverta organiseren ook een bijzonder event waar studenten oplossingen presenteren voor een duurzame toekomst. Deze jonge makers van de toekomst hebben namelijk de skills in huis om een gezonde, leefbare omgeving voor de toekomst te creëren. Meer info vind je op onderstaande websites.

Klaar om je skills in te zetten voor schoon en voldoende water? Kom dan langs bij onze stand op 21 en 22 maart en ontdek de mogelijkheden voor jou bij ons waterschap. Tot dan!

Heb je nu al interesse in een BBL-plek? Meld je aan met onderstaande knop.

Ik heb interesse in een BBL-plek