13 juni: inloopbijeenkomst gebiedsgerichte aanpak Strabrechtse Heide en omgeving


4 juni 2024

Voel jij je betrokken bij de Strabrechtse Heide en de omgeving er omheen? Kom op donderdag 13 juni meer te weten over de toekomst van het gebied tijdens de eerste inloopbijeenkomst over de gebiedsgerichte aanpak.

Het landelijk gebied rondom natuurgebied de Strabrechtse Heide verandert. Er zijn zorgen over droogte, de kwaliteit van de natuur, de hoeveelheid water en de kwaliteit van het water in en rondom het natuurgebied.

Samen werken aan een vitaal en aantrekkelijk gebied

In de gebiedsgerichte aanpak Strabrechtse Heide werken we met verschillende organisaties samen om water, bodem en lucht in het gebied op orde te krijgen. We zoeken uit welke veranderingen nodig zijn om de zorgen weg te nemen. En hoe we die veranderingen gaan uitvoeren zodat ook de boeren in het gebied een gezonde toekomst houden, het platteland leefbaar blijft en een herkenbaar landschap behouden blijft.

In gesprek met elkaar

Tijdens de eerste inloopbijeenkomst gaan we samen met de gebiedspartners graag met jou in gesprek. We vertellen over de doelen en werkwijze van de gebiedsgerichte aanpak. Ook zijn we benieuwd naar welke kansen en uitdagingen jij ziet in het gebied.

Inloopbijeenkomst

  • Datum: donderdag 13 juni 2024
  • Tijd: 19.00 - 21.30 uur
  • Locatie: Dorpshuis 't Perron, Schoolstraat 48 in Heeze

Samen werken we aan een mooie en gezonde omgeving van de Strabrechtse Heide zodat we hier ook in de toekomst ervan kunnen genieten!

Meer weten over de gebiedsgerichte aanpak Strabrechtse Heide?