Twee topkandidaten, één publieksprijs! De ultieme strijd. Wie pakt de prijs?


17 januari 2024

Is de publieksprijs voor Jantien of voor Bart? De projecten van onze collega’s zijn genomineerd voor de landelijke Waterinnovatieprijs. De Publieksprijs winnen kan ook nog. De meeste stemmen gelden. Stem je mee!

'Rivaliteit' om de publieksprijs

Jantien en Bart strijden fanatiek om de publieksprijs. Dat gaat soms zelfs gepaard met wat 'duw- en trekwerk'. Kijk zelf maar..

Stem op effecten meten met datamining

Bart Brugmans heeft 'effecten meten met datamining' voorgedragen. Deze innovatie gaat over de schatkist aan data waarover alle waterschappen beschikken. De innovatie onthult slimme verbanden tussen gegevens, bijvoorbeeld specifiek gericht op het onderzoek naar de effecten van baggeren en maaien op de waterkwaliteit.

Stem op effecten meten met datamining

Stem op Torwash: slib ontwateren

Collega Jantien de Jong leidt het project 'Torwash', een revolutionaire installatie op de zuivering in Land van Cuijk. Hiermee halen we buitengewoon veel water uit slib, verminderen we de klimaatvoetafdruk en dragen we bij aan groene energie. Pavlina Nanou heeft deze innovatie ingediend en heeft jouw stem nodig!

Stem op Torwash: slib ontwateren

Liken en/of delen is leuk

Stemmen kan tot en met 25 januari. Laten we samen deze prijs naar Aa en Maas brengen! Deel of like dit bericht en roep je netwerken op om te stemmen!

Bekend maken winnaar

De winnaars worden op donderdag 1 februari bekendgemaakt tijdens het Waterfestival in Utrecht. De organisatie van de Waterinnovatieprijs is in handen van de Unie van Waterschappen, het Waterschapshuis, de Nederlandse Waterschapsbank en STOWA.