Bedankt voor je stem!


16 maart 2023

Op woensdag 15 maart stemden we over de toekomst van ons water tijdens de waterschapsverkiezingen. Je maakte als inwoner een keuze over wie er volgens jou in ons bestuur moet komen. Bedankt voor je stem!

Verkiezingsuitslag

De stemmen worden nog geteld. Later vandaag (naar verwachting aan het eind van de middag) maken we de voorlopige uitslag bekend via een nieuwsbericht. De definitieve uitslag voor de verkiezingen wordt niet eerder dan 23 maart 2023 bekendgemaakt. Dat is wettelijk vastgelegd.

Jouw stem is belangrijk

Sinds 1995 mag jij als inwoner meebeslissen over de samenstelling van ons waterschapsbestuur via de waterschapsverkiezingen. Er zijn veel ontwikkelingen op watergebied die om keuzes vragen. Denk aan klimaat, landbouw, natuur of innovaties. Bestuurders van ons waterschap beslissen hierover. Doordat je gestemd hebt op de politieke partij van jouw voorkeur, oefen je invloed uit op de keuzes die worden gemaakt.

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Wil je elke week ons laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Dat kan! Abonneer je gratis op onze nieuwsservice en ontvang iedere donderdag om 12:00 uur onze nieuwsberichten.

Abonneer je nu gratis op onze nieuwsservice