Vacature Technicus: word jij de nieuwe collega van Fren en Ties? Check de video!


24 april 2023

Schoon water. Klinkt vanzelfsprekend, maar is het niet. Met jou als technisch expert (in wording) in huis kunnen de technische installaties die dit mogelijk maken 24/7 draaien. Als technicus onderhoud je de rioolwaterzuiveringsinstallatie in Den Bosch. Word jij de nieuwe collega van Fren en Ties? Zij zoeken namelijk een Technicus voor de rioolwaterzuivering in Aarle-Rixtel. Je krijgt binnen Aa en Maas volop doorgroeimogelijkheden en ontwikkelkansen. Zo begon Ties via een BBL-traject bij ons en krijgt hij een vast contract! Je kunt je blijven ontwikkelen, want we bieden ook ontwikkelprogramma's aan voor vakinhoudelijk professionals (VIP's)!

Jouw impact als technicus

Zie je ze wel eens rijden, die oranje met blauwe vuilniswagens van de Afvalstoffendienst in de gemeente ’s-Hertogenbosch? Jaarlijks rijden dertig van deze wagens op het biogas dat jij en je collega’s uit afvalwater halen. Ook Heineken gebruikt het biogas voor het verwarmen van water voor het brouw- en verpakkingsproces. En wat dacht je van al dat wc-papier dat mensen door het riool spoelen? Daar maken we kunstmest van. Zo zetten we al dat smerigs om in iets nuttigs. Ondertussen maak je het mogelijk dat we onze belangrijkste taak blijven uitvoeren: zorgen voor veilig en schoon water.

Jouw belangrijkste werkzaamheden:

  • Preventief onderhoud aan werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties van onze rioolgemalen, de zuiveringsinstallatie en slibverwerkingsinstallatie
  • Storingen opsporen en verhelpen
  • Structurele verbeteringen doorvoeren\
  • Nieuwe technieken onderzoeken en toepassen
  • Wacht- en storingsdiensten draaien (maar nog niet als je net begint)

Wat bieden we jou?

  • Een bruto salaris van maximaal € 51.500 bruto per jaar bij een werkweek van 36 uur (functieschaal 7), dit is inclusief het Individueel Keuzebudget (IKB)
  • Je ontvangt een Individueel Keuzebudget. Het IKB is een toeslag van 21%  (inclusief 8% vakantiegeld) op je bruto jaarsalaris om zelf te besteden aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo kun je bijvoorbeeld extra verlof kopen of dit bedrag laten uitbetalen
  • Voor persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit ontvang je een ruim opleidingsbudget (PBB) van € 6.000 per vijf jaar

Dus ben jij de technicus die energie krijgt van het oplossen van storingen en knelpunten en ook graag verbeteringen aandraagt? Laat deze kans dan niet aan je voorbij gaan en solliciteer!

Bekijk de vacature Technicus en solliciteer

Elke week ons laatste nieuws in je mailbox?

Abonneer je nu gratis op onze nieuwsservice