Kom 17 en 18 september naar Maritiem ‘s-Hertogenbosch en win een regenton!


13 september 2022

Op 17 en 18 september zijn wij aanwezig bij Maritiem ’s-Hertogenbosch. Het feestelijke scheepvaart evenement dat in en rondom het water van de stad plaatsvindt. Als waterschap zijn we te vinden op het Waterbeheerplein bij de Citadel. We vertellen je hier over onze subsidies en verloten beide dagen een regenton. Net buiten de Citadel, langs de Zuid-Willemsvaart, staan we op het Waterfunplein. Kinderen spelen hier het Augmented Reality Sup-spel 'Schep mee voor schoon water'.

Maak kans op een regenton

Met onze Klimaatkeet zijn we te vinden op het Waterbeheerplein bij de Citadel. We vertellen je daar over onze subsidies voor klimaatbestendige maatregelen die je in jouw omgeving kunt nemen. Denk aan het aanleggen van een groen dak en het plaatsen van een regenton. Kom je bij ons langs, dan ontvang je een lootje en maak je kans op een van de twee prachtige Elho Green Barrel-regentonnen. Met deze regenton vang je 200 liter kostbaar regenwater op én hij staat mooi in je tuin als plantenbak. De trekking is zondag om 16.00 uur. We maken de winnaars bekend via Instagram, Facebook en als nieuwsbericht op onze website. Houd ons nieuwsoverzicht in de gaten.

Elho regenton
Elho Green Barrel-regenton

Speel de hoofdrol in je eigen online game

Ook voor kinderen is er van alles te zien en te doen op Maritiem. Net buiten de Citadel, langs de Zuid-Willemsvaart, staan wij op het Waterfunplein. Kinderen spelen hier het Augmented Reality Sup-spel: Scheppen voor schoon water! Ze kunnen zelfs de hoofdrol spelen in hun eigen online game. Wel zo toepasselijk voor op de internationale World Cleanup Day. Bezoek onze kraam en wij zorgen ervoor dat je de hoofdrol speelt in jouw eigen spel. Kijk hoe SupAR jij bent!

Hopelijk zien we je dit weekend!

SupAR spel vierkante afbeelding viltje2
Augmented Reality Sup-spel 'Scheppen voor schoon water'