Waarschuwing voor valse e-mail waterschapsbelasting Waternet


16 juni 2022

Wij waarschuwen inwoners in ons werkgebied voor valse e-mails over waterschapsbelasting die uit naam van Waternet worden verstuurd. Heb je zo’n e-mail ontvangen? Geef je rekeningnummer niet door en klik niet op de links in de e-mail.

We hebben van inwoners in ons gebied telefoontjes ontvangen over valse e-mails van Waternet waarin wordt verzocht waterschapsbelasting te betalen. Deze e-mails zijn niet door Waternet verzonden. Waternet levert drinkwater in Amsterdam en omgeving en zorgt in het gebied van waterschap Amstel Gooi en Vecht voor sterke dijken en schoon water, dus niet in het gebied van Aa en Maas. Waternet waarschuwt voor valse e-mails, sms’jes of brieven uit naam van Waternet op hun website.

Betalen waterschapsbelasting bij Aa en Maas

Onze medewerkers zorgen 24 uur per dag voor veilig waterschoon water en voldoende water in Oost-Brabant. Om dit mogelijk te maken betaal je waterschapsbelasting. Je ontvangt jouw belastingaanslag van De Belasting Samenwerking Oost Brabant (BSOB) de belastingaanslag. Zij regelen de belastingzaken voor ons.