Levian van 11 jaar onze nieuwe dijkbeheerder?


Hoe wordt je dijkbeheerder? Hoe gaat een inspectie van een dijk er eigenlijk aan toe? En welke dieren zijn een gevaar voor een dijk? In de aflevering van de Youtube-serie ‘Later als ik groot ben’ leert onze collega Sjaak Daverveld de 11-jarige Levian de kneepjes van het dijkbeheerdersvak. In de serie ontdekken jongens en meiden tussen de 9 en 13 jaar of de droombaan die ze in gedachten hebben ook daadwerkelijk bij ze past. Sjaak neemt Levian en presentator Jochem van Gelder mee op pad voor een toffe snuffelstage naar de Maasdijk in ’s-Hertogenbosch.

In de serie 'Later als ik groot ben' ontdekken jongens en meiden tussen de 9 en 13 jaar of de droombaan die ze in gedachten hebben ook daadwerkelijk bij ze past.

Jochem van Gelder en Levian.

Op dijkinspectie

Levian helpt in deze aflevering enthousiast mee aan het sterk houden van onze dijken. Hij wil precies weten wat het vak inhoudt, leert welke dieren schade aan de dijk kunnen brengen, maakt melding van een zwakke plek in de dijk.

Droombaan gevonden?

Wil jij weten of Levian over een aantal jaren onze nieuwe dijkbeheerder wordt? Kijk dan naar deze te gekke aflevering hieronder.

Vragen? Wij helpen je graag!

Stuur een mailtje naar:

E-mail
communciatie@aaenmaas.nl