Melissa Saukel stond 24 uur aan het roer


15 mei 2024

Melissa is BOA en Toezichthouder bij ons waterschap. Maar wat doe je dan eigenlijk? Hoe ziet haar werkdag eruit? In onze goednieuwe Instagramrubriek #dewerkdagvan geeft ze jou een kijkje achter de schermen.

Take-over

De rubriek is een zogenoemde take-over. Tijdens een take-over hebben collega's 24 uur lang de 'touwtjes in handen' van ons Instagram account. Ze laten op een realistische manier zien wat er achter de schermen gebeurt en delen hun passie voor waterbeheer. Leuk en leerzaam om naar te kijken! (al zeggen we het zelf ;-)

Aan het roer

Melissa bijt het spits af en stond 24 uur aan het roer van ons Instagram account! Wil je zien wat ze te vertellen heeft? Dat kan! Ga naar onze Instagrampagina en klik op het uitgelicht bolletje #dewerkdagvan.

Stay tuned

Er komen nog veel meer verschillende functies in beeld, dus volg onze Instagrampagina. Ontdek de wereld van waterbeheer en laat je inspireren door onze enthousiaste collega's. We hebben nog leuke vacatures. Solliciteer en wie weet sta jij binnenkort ook aan het roer van ons Instagram-account tijdens een spannende take-over!