Ben je een MBO-student en op zoek naar een uitdagende BBL-plek met baangarantie? Kom dan op 21 en 22 maart naar onze stand in de Brabanthallen tijdens Wereldcafé FF Concreet!


14 maart 2024

Bij ons draait alles om voldoende en schoon water en veilige dijken. Als technisch BBL-leerling krijg je de kans om aan de slag te gaan op een rioolwaterzuivering. Als technicus of operator zorg je dat wij het afvalwater goed kunnen zuiveren. Belangrijk werk! Hou je van meer afwisseling in je werkomgeving en werk je graag buiten? Dan is leerling Beheer en Onderhoud echt iets voor jou. In een dienstauto pendel je samen met een ervaren pro tussen verschillende locaties in jouw district. Je bent verantwoordelijk voor peilbeheer en het onderhoud van sloten en beken. En bent het eerste aanspreekpunt voor boeren en inwoners. Lekker divers en onder de mensen, erg leuk!

Wat maakt werken bij ons zo leuk?

Alles! De afwisseling, de verantwoordelijkheid, en het feit dat je direct impact hebt op je omgeving. En als kers op de taart bieden we bij voltooiing van het BBL-traject zelfs een baangarantie! Bovendien krijg je bij ons meteen een goed salaris én werk je in een gezellige, informele sfeer.

Kom langs in onze stand op Wereldcafé FF Concreet!

  • Praat met onze toffe collega’s over hun werk, opleiding en ervaringen
  • Doe mee met proefjes en ervaar hoe we van rioolwater schoon water maken
  • Maak kennis met ons unieke biertje De Ontboezeming, gemaakt van ultragezuiverd rioolwater
  • Ontmoet onze bever John William
  • Leer meer over hoe en waarom wij drones inzetten
  • Ontdek meer over onze BBL-trajecten en stages en solliciteer direct

Meer informatie over het event Wereldcafé FF Concreet

Op 21 en 22 maart staan de Brabanthallen in Den Bosch in het teken van Skills the Finals, dé vakwedstrijden voor studenten van (v)mbo’s in Nederland en de LOB Experience. Maar dat is nog niet alles. Het Koning Willem I College, SintLucas en Yuverta organiseren ook een bijzonder event waar studenten oplossingen presenteren voor een duurzame toekomst. Deze jonge makers van de toekomst hebben namelijk de skills in huis om een gezonde, leefbare omgeving voor de toekomst te creëren. Meer info vind je op onderstaande websites.

Klaar om je skills in te zetten voor schoon en voldoende water? Kom dan langs bij onze stand op 21 en 22 maart en ontdek de mogelijkheden voor jou bij ons waterschap.

Tot dan!

Heb je nu al interesse in een BBL-plek? Meld je aan met onderstaande knop.

Ik heb interesse in een BBL-plek