Dijkverbetering tussen Lith en Bokhoven: we zijn benieuwd naar jouw wensen en ideeën


10 juni 2024

Waterschap Aa en Maas gaat de dijk tussen de sluizen in Lith tot en met het dorp Bokhoven verbeteren, omdat deze momenteel niet voldoet aan de strengere normen die gesteld zijn aan de waterveiligheid. Om een goed beeld te krijgen van de dijk en de omgeving van de dijk, voeren we in de zomer van 2024 verschillende onderzoeken uit. Één van deze onderzoeken is het belevingswaardenonderzoek in de vorm van een enquête.

Doe mee aan het belevingswaardenonderzoek

Ben je bewoner aan de dijk of gebruiker van de dijk? Dan kan het waterschap jouw hulp en kennis goed gebruiken. Met dit onderzoek proberen we namelijk scherp in beeld te krijgen hoe jij als bewoner of bezoeker van de dijk het gebied beleeft en gebruikt, maar ook wat jouw wensen of ideeën zijn. Deze inzichten zijn erg bruikbaar voor de dijkverbetering.

Wil je deelnemen aan het onderzoek? Klik dan op de button hieronder. De enquête bestaat uit 20 vragen en het duurt maximaal 10 minuten om deze in te vullen. Je kunt de enquête invullen tot en met 30 juni aanstaande. Na afloop zal er een samenvatting van de onderzoeksresultaten geplaatst worden op de projectpagina van de dijkverbetering.

Doe mee aan het belevingswaardenonderzoek

Voor een aantal vragen in de enquête wordt gebruik gemaakt van een kaart waarop je een locatie kunt aanklikken. Het invullen gaat daarom het meest makkelijk vanaf je computer of tablet.

Wil je meer informatie over de dijkverbetering tussen Lith en Bokhoven? Bezoek dan onze projectpagina. Daar kun je je ook aanmelden voor de projectnieuwsbrief.

Ga naar de projectpagina

Foto: Tineke Dijkstra.