Onze collega's in het nieuws in 2023


10 januari 2024

''Als de zon begint te schijnen, explodeert het gewoon'', ''Het is de langste droge periode ooit in Nederland'', ''Met deze nieuwe techniek halen we medicijnresten uit afvalwater''.

Op tv, in de krant en op nieuwssites

Als je dacht dat we de laatste tijd veel in de media waren met hoogwater, kijk dan eens naar de compilatie hieronder. Droogterecords, extreem natte perioden, enorme holencomplexen van bevers, het bestrijden van exoten, nieuwe innovaties en projecten: onze collega's zaten niet stil in 2023. En kwamen regelmatig met hun gezicht op tv, in kranten en op nieuwssites. Onder andere NOS, EenVandaag, NPO, Dtv Nieuws en Omroep Brabant nodigden onze collega's uit om voor de camera te verschijnen of een interview te doen.

Altijd op de hoogte van ons laatste nieuws?

We laten graag zien wat ons werk inhoudt en hoe we ons dagelijks inzetten voor veilige dijken en voldoende en schoon water. Wil je geen nieuws van ons missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsservice! En ontvang iedere week leuke en interessante artikelen in jouw mailbox. Schrijf je in via onderstaande button.

Inschrijven nieuwsservice