Inloopbijeenkomst dijkverbetering Doeveren op 20 februari 2024


7 februari 2024

Waterschap Aa en Maas gaat de Maasdijk bij Doeveren tussen de N267 in Heusden en het Drongelens kanaal in Waalwijk verbeteren. De dijk voldoet namelijk niet meer aan de actuele veiligheidseisen. De afgelopen maanden is hard gewerkt aan het voorkeursalternatief. Dat is het plan op hoofdlijnen waarin staat hoe we de dijk willen verbeteren. Dit plan is in concept klaar. Daarover gaan we graag met u in gesprek.

Wij nodigen u daarom graag uit voor een inloopbijeenkomst om in gesprek te gaan over het voorkeursalternatief van het dijkverbeteringstraject bij Doeveren. Wij zijn benieuwd naar uw vragen en bevindingen hierover. Kom langs op dinsdag 20 februari 2024 tussen 16.00 uur en 20.00 uur in het Dorpshuis van Heesbeen (Voorstraat 1). U kunt binnenlopen op het tijdstip dat u uitkomt. Er wordt geen algemene presentatie gehouden, maar onze collega’s staan voor u klaar om met u in gesprek te gaan over het voorkeursalternatief, uw vragen te beantwoorden en de knelpunten te bespreken waar we tegenaan lopen. U hoeft uzelf niet aan te melden voor deze bijeenkomst.

Blijf op de hoogte

Op de projectpagina www.aaenmaas.nl/doeveren kunt u zich aanmelden voor de digitale nieuwsbrief van het dijkverbeteringstraject ter hoogte van Doeveren. In deze nieuwsbrief en op deze projectpagina delen wij de actualiteiten rondom het project.

Graag tot dinsdag 20 februari aanstaande!