1 april grap onthuld


4 april 2024

'Heb jij een talent voor het communiceren met knaagdieren en draag je graag bij aan harmonieus samenleven met bevers? Met communicatie houd jij bevers op het rechte pad en laat je zien dat er meer is dan in dijken graven en dammen bouwen.' Misschien hebben jullie onze vacature voor beverfluisteraar wel gespot op onze socials. Beste 'sollicitanten', het is tijd om de waarheid te onthullen...... De vacature voor beverfluisteraar is echt een 1 april grap!

Stiekem al geoefend?

Dankjewel voor jullie enthousiaste reacties op onze vacature voor beverfluisteraar. Wat een creativiteit en interesse! Voor degenen onder jullie die stiekem al aan het oefenen waren om met bevers te fluisteren, maak je geen zorgen, we hebben nog steeds veel andere geweldig leuke functies waarin water, natuur en dieren centraal staan. Blijf ons volgen voor echte vacatures. Wie weet, misschien kunnen we je binnenkort wel verrassen met een échte kans!

Check onze vacatures

Abonneer je op onze jobalert

Wil je automatisch geïnformeerd worden over nieuwe vacatures bij Aa en Maas? Abonneer je dan op onze wekelijkse job alert.

Abonneer je op onze jobalert(opent in nieuw venster)

Onze grap in de krant

Onze grap haalde zelfs de krant. Leuk om in het rijtje te staan van leukste 1 april grappen uit Brabant.

Lees het artikel in het Brabants Dagblad over de beste 1 april grappen

Collega Wiet houdt wel van een grapje

Geluid even aanzetten :-)