Vacature: projectondersteuner & leerlingen technicus beheer en onderhoud watersysteem (BBL-traject)


24 juli 2023

We zijn op zoek naar een nieuwe projectondersteuner en twee leerlingen technicus beheer en onderhoud watersysteem (BBL-traject). Als projectondersteuner ben jij het geweten en grote steun van het project. Mensen kunnen jou benaderen als vraagbaak over de dagelijkse gang van zaken. Ben jij leergierig en wil je uitgroeien tot technisch specialist? Dan is het BBL-traject een fantastische kans voor jou! Als leerling technicus beheer en onderhoud draai je vier dagen per week mee in een leuk team en op de vijfde dag volg je op onze kosten de mbo-opleiding mechatronica.

Projectondersteuner

Wat ga je doen?

 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor de medewerkers van het projectteam.
 • Je bent handig met allerlei informatiesystemen (zoals SharePoint en Relatics) van waaruit je collega’s op weg helpt en desgewenst zaken voor hen uitzoekt.
 • Je hebt een belangrijke rol in het stroomlijnen van de correspondentie naar buiten en zorgt daarbij voor inhoud, routing en juiste archivering.
 • Je organiseert project-overleggen, draagt zorg voor de verslaglegging en je organiseert externe meetings. Daarnaast maakt agenda-beheer en het maken van orderbonnen onderdeel uit van je werkzaamheden.
 • Je draagt er zorg voor dat we op de juiste manier archiveren en dossiers bijhouden o.a. op basis van de Wet Open Overheid.
 • Je ondersteunt de projectcommunicatie (update van de website, nieuwsbrieven, excursies, informatiebijeenkomsten, teambuildings).
 • Vanuit al die rollen heb je een goede en zelfstandige werkrelatie met de stafafdelingen binnen het waterschap zoals Financiën, HRM en Archivering.

Dit vindt collega Sandy het leukst

“Je bent echt onderdeel van het team. Je krijgt de vrijheid om te ondersteunen op je eigen manier met dagelijks een variatie aan verschillende werkzaamheden.”

Benieuwd naar wat we jou bieden?

Bekijk de volledige vacature via onderstaande button en solliciteer!

Bekijk de vacature

Twee leerlingen technicus beheer en onderhoud watersysteem (BBL-traject)

Wat ga je doen?

 • Af en toe kijk je mee met een ervaren monteur, maar meestal ga je zelfstandig door het gehele gebied aan de slag met de opdrachten die je krijgt. Het repareren van een krooshekreiniger bijvoorbeeld. Of een onderhoudsbeurt of inspectie aan de elektrische installatie van een geautomatiseerde stuw.
 • Eventuele storingen of afwijkingen die je tijdens deze inspecties ontdekt, los je op en rapporteer je.
 • Specifieke praktijkopdrachten vanuit school voer je bij ons uit.
 • Je denkt mee over én werkt aan projecten die voor de toekomst van belang zijn. Zo werken we aan gebiedsregelingen waarbij stuwen met elkaar communiceren om tijdens wisselende omstandigheden het juiste waterpeil te realiseren. Reken maar dat jouw werk een positieve impact heeft op de leefomgeving voor mens, plant en dier!
 • Op termijn maakt de storingsdienst deel uit van je functie, het is daarom van belang dat je in het beheergebied of aan de rand ervan woonachtig bent.

Dit vindt collega Eric het leukst

“Als leerling technicus beheer en onderhoud heb je een zeer veelzijdige functie in de techniek en werk je veel buiten. Waarbij een breed scala aan technische werkzaamheden langskomt waaronder mechanisch, hydraulisch, elektrisch en besturingstechnisch. Verder is de baan afwisselend waarbij je s-morgens nog niet altijd weet wat je die dag allemaal tegen komt. Je werkt veel buiten en in de natuur, je bent erg vrij om je werkzaamheden in te delen. Ondanks dat je vaak in het veld bezig bent heb je toch veel contact met collega's uit de hele organisatie en de mensen buiten in je werkgebied. Dat alles maakt dit voor mij een geweldige baan”.

Benieuwd naar wat we jou bieden?

Bekijk de volledige vacature via onderstaande button en solliciteer!

Bekijk de vacature

Elke week ons laatste nieuws in je mailbox?

Abonneer je nu gratis op onze nieuwsservice