Bezoek onze stand op 4 maart tijdens Open Dag provinciehuis


1 maart 2023

Zaterdag 4 maart opent de provincie haar deuren. Alle Brabanders, jong en oud, zijn van harte welkom in het provinciehuis vanaf 10.00 - 16.00 uur. De open dag staat in het teken van de verkiezingen van 15 maart 2023. Tijdens de dag is er veel te doen en te beleven. De Brabantse waterschappen zijn tijdens deze open dag ook aanwezig met een gezamenlijke stand in het provinciehuis.

Bezoek de stand waar onze collega's alles vertellen over het werk van de waterschappen. Ook vertellen ze graag meer over de waterschapsverkiezingen, die gelijktijdig met de provinciale verkiezingen gehouden worden op 15 maart.

Waterschapsverkiezingen

Als inwoner van Nederland heb je belang bij goed waterbeheer en daar betaal je belasting voor. Daarom mogen inwoners meebeslissen over de samenstelling van het waterschapsbestuur via de waterschapsverkiezingen. Eén keer in de 4 jaar mag je naar de stembus om jouw vertegenwoordiger in het waterschapsbestuur te kiezen. Door te stemmen op de politieke partij van jouw voorkeur, oefen je invloed uit op de keuzes die worden gemaakt. Jouw stem op woensdag 15 maart bij de waterschapsverkiezingen is belangrijk.

Meer informatie

Lees hier meer over het programma en de activiteiten van de Open dag in het provinciehuis

Elke week ons laatste nieuws in je mailbox?

Abonneer je nu gratis op onze nieuwsservice