Vacature Technicus: word jij de nieuwe collega van Brian en Joost? Kijk de video!


6 april 2023

Word jij de nieuwe collega van Brian en Joost? Zij zoeken namelijk een Technicus voor de rioolwaterzuivering in Oijen. Je krijgt binnen Aa en Maas volop doorgroeimogelijkheden en ontwikkelkansen. Zo begon Joost 7 jaar geleden als stagiair en werkt hij hier na al die jaren nog steeds met enorm veel plezier. Je kunt ook aan de slag bij ons via een BBL-traject. En we bieden ontwikkelprogramma's aan voor vakinhoudelijk professionals (VIP's)!

  • Je verricht 1e en 2e lijns onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties van rioolgemalen, de zuiveringsinstallatie en slibverwerkingsinstallatie.
  • Je begeleidt onderhoudstechnici bij het installeren en in bedrijf stellen van de installaties en het opheffen van zich daarin voordoende storingen.
  • Je bedient de installaties en controleert het procesverloop. Je signaleert en analyseert afwijkingen en storingen en lost deze samen met je collega’s op.

Wat bieden we jou?

Een bruto salaris van maximaal € 𝟓𝟏.𝟓𝟎𝟎,- 𝐛𝐫𝐮𝐭𝐨 𝐩𝐞𝐫 𝐣𝐚𝐚𝐫 bij een werkweek van 36 uur (functieschaal 7), dit is inclusief het Individueel Keuzebudget (IKB)
 Je ontvangt IKB. Het IKB is 𝐞𝐞𝐧 𝐭𝐨𝐞𝐬𝐥𝐚𝐠 𝐯𝐚𝐧 𝟐𝟏% (inclusief 8% vakantiegeld) op je bruto jaarsalaris om zelf te besteden aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo kun je bijvoorbeeld extra verlof kopen of dit bedrag laten uitbetalen
Voor persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit ontvang je een ruim opleidingsbudget (PBB) van € 𝟔.𝟎𝟎𝟎,- per vijf jaar
Dus ben jij de technicus die energie krijgt van het oplossen van storingen en knelpunten en ook graag verbeteringen aandraagt? Laat deze kans dan niet aan je voorbij gaan en solliciteer!

Lees de volledige vacature en solliciteer!

Elke week ons laatste nieuws in je mailbox?

Abonneer je nu gratis op onze nieuwsservice