Yes, we zijn live!


26 juni 2019

Er gingen heel wat sloten koffie en liters thee doorheen, het water stond ons af en toe aan de lippen en we hadden nog nét geen vergunning nodig voor het onttrekken van de zweetdruppels van ons voorhoofd. Maar het is gelukt: onze nieuwe website is live! De afgelopen maanden heeft een team hard gewerkt aan één doel: een duidelijke en aansprekende website waarop jij makkelijk vindt wat je zoekt.

Een flinke stap vooruit

Gebruiksgemak, heldere taal, een duidelijke menustructuur en een frisse vormgeving: daar hebben we allemaal rekening mee gehouden. Daarnaast hebben we flink wat andere verbeteringen doorgevoerd. Bijvoorbeeld:

  • Alle  projecten staan overzichtelijk op een kaart.
  • Op de homepage vind je toptaken: snelkoppelingen naar de meest gebruikte pagina’s. En met de uitgebreide zoekfunctie kom je ook snel op de juiste plek terecht.
  • Iets regelen, zoals een opgave doen van een grondwateronttrekking? Dat kan nu heel gemakkelijk.
  • Actuele informatie over neerslag, grondwaterstanden en blauwalg (waterkwaliteit) vind je in de kaart met actuele waterinformatie.
  • Benieuwd wat wij precies doen aan veilig, voldoende en schoon water? Lees het hier!
  • Op de pagina klimaat lees je alles over wat wij en jij kunt doen rondom de klimaatverandering. En bij beregenen lees je meer over de regels bij het onttrekken van grond- en oppervlaktewater.
  • Werken bij de beste overheidsorganisatie van 2018? Bekijk de vacatures van Aa en Maas.

We hopen dat jij je als een vis in het water voelt op onze website!

Blijven verbeteren

Ook de komende tijd blijven we onze website verbeteren. Hoog op de agenda staat een online excursiemodule waarbij scholen en vrijwilligers makkelijk een excursie naar een gemaal of rioolwaterzuivering kunnen boeken. En we werken aan een persoonlijke omgeving (Mijn Aa en Maas), waar je kunt inloggen en bijvoorbeeld kunt zien wat de voortgang is van je vergunning aanvraag. Op deze manier blijven we onze service én informatieverstrekking verbeteren. De nieuwe website is een goed kanaal voor digitale dienstverlening.

Jouw feedback is welkom!

Uiteraard zijn we heel benieuwd naar jouw mening en is je feedback altijd welkom. Zie je iets vreemds? Heb je een tip? Kun je iets niet vinden of wil je een compliment delen? Laat het ons dan weten! Stuur je berichtje naar communicatie@aaenmaas.nl.

De website is tot stand gekomen in fijne samenwerking met: InfoprojectsZuiver-C, Bram Wermenbol, Jeroen Valenkamp en Marco Tijsen (demannenachterdeschermen).