Watererfgoedkaart Aa en Maas


Salarisindicatie: € 475 Locatie: 's-Hertogenbosch
Uren per week: 36 Reageren voor:

Wie zijn wij?

Waterschap Aa en Maas werkt 24 uur per dag met water. Dat doen we voor zo’n 778.000 inwoners en bedrijven en de natuur in het oosten van Brabant. Dagelijks onderhouden en inspecteren wij dijken, zuiveren wij 300 miljoen liter water en zorgen we voor veilig, voldoende en schoon water. Onze hoogste prioriteit is om bij te dragen aan de veiligheid, gezondheid en het welzijn van de inwoners in deze regio. Bovendien staan wij voor innovatief en duurzaam waterbeheer. Dit doen wij voor nu en later, zodat ook onze kinderen en kleinkinderen hier de vruchten van kunnen plukken.

Wat ga je doen?

Er is een Watererfgoedkaart Aa en Maas aangemaakt. Deze moet nog gevuld worden met tekst- en fotomateriaal dat gedeeltelijk beschikbaar is. Dit moet worden aangevuld, geactualiseerd en geredigeerd. Het gaat deels om bestaande teksten en foto's, die al dan niet geactualiseerd moeten worden. En deels gaat het om nieuw te maken teksten en foto's. Het gaat in totaal om enkele honderden objecten die gerelateerd zijn aan het huidige en vroegere watersysteem en het waterschapswerk. Dit biedt een mooie kans om het werk van ons waterschap te leren kennen.
Link naar de watererfgoedkaart: https://aaenmaas.maps.arcgis.com/apps/instant/attachmentviewer/index.html?appid=193431433d8a4cf8b3f0e2b32d332e92

Wat bieden we jou?

Een stagevergoeding van 475,- bruto per maand bij een stage van 36 uur. Dit is inclusief de te maken kosten voor je stage.

Wat breng je mee?

- Je bent taalvaardig (samenvatten, aansprekend Nederlands)
- Je hebt interesse voor waterschapswerk en cultuurhistorie
- Om foto's van de objecten te maken is het handig als je in het bezit bent van een rijbewijs maar dit is geen vereiste.

Meer weten of solliciteren?

Voor meer informatie over deze opdracht kun je contact opnemen met John Jansen via
telefoonnummer 06-13 32 80 96.
Heb je interesse in deze stageplaats? Je sollicitatie kun je via onze website digitaal invullen en versturen naar het cluster P&O via onderstaande button. Zodra wij je sollicitatie hebben ontvangen zullen wij je gegevens doorsturen naar de desbetreffende afdeling en je berichten over de mogelijkheden en de verdere procedure.

Vragen? Neem contact op:

John Jansen

Functie
Senior Beleidsadviseur
Telefoon
06-13 32 80 96
E-mail
johnjansen@aaenmaas.nl

Deze stage biedt een mooie kans om het werk van ons waterschap te leren kennen!