Verduurzamen vastgoed waterschap Aa en Maas


Salarisindicatie: € 400 Locatie: Den Bosch
Uren per week: 36 Reageren voor:

Wie zijn wij?

Waterschap Aa en Maas zorgt in het noordoosten van Brabant voor veilig, voldoende, schoon en natuurlijk water. We zijn een ambitieuze organisatie die het maatschappelijk belang optimaal dient. Dagelijks leveren we een hoog niveau van betrouwbaarheid en tegelijkertijd staan we, met het oog op de toekomst, steeds weer voor nieuwe (klimaat) uitdagingen. We werken hard en in een fijn werkklimaat waar de sfeer informeel is en ontwikkeling wordt gestimuleerd. Met plezier naar je werk gaan, staat bij ons op één.

Wat ga je doen?

Alle kantoren van Aa en Maas (hoofdkantoor, districten, zuiveringen) en overige gebouwen in het veld (gemalen, stuwen) inventariseren op het energiegebruik en de besparingsmogelijkheden. Met de kantoren toewerken naar een A-label.

Wat bieden we jou?

Een stageplaats in een fijn team met een goede sfeer, bij de ‘Beste Overheidsorganisatie 2018’!
Een omgeving waar je goed begeleid wordt, je veel kunt leren en feedback krijgt. Daarnaast ontvang je een maandelijkse stagevergoeding van € 400,- bruto per maand. Dit bedrag is inclusief reiskostenvergoeding bij een fulltime stage (36 uur).

Wat breng je mee?

Bouwkundige kennis van gebouwen en bijbehorende energielabels. Analyseren energieverbruik op basis van data portal energieleverancier. Tevens in staat zijn om terugverdientijd in kaart te brengen behorende bij de verschillende verduurzamingsmaatregelen.

Meer weten of solliciteren?

Voor meer informatie over deze opdracht kun je contact opnemen met Maaike van Roij via telefoonnummer 06-82076868.
Heb je interesse in deze stageplaats? Je sollicitatie kun je via onze website digitaal invullen en versturen naar het cluster P&O. Zodra wij je sollicitatie hebben ontvangen zullen wij je gegevens doorsturen naar de desbetreffende afdeling en je berichten over de mogelijkheden en de verdere procedure.