Stage: werktuigbouw, proces- of civiele techniek (MBO 4/HBO/BSc)


Salarisindicatie: € 400 Locatie: 's-Hertogenbosch
Uren per week: 36 Reageren voor:

Werktuigbouw, procestechniek, civiele techniek. (Asset Management en Hydraulica van afvalwatertransportsystemen)

Wie zijn wij?

Op dit moment zijn we op zoek naar een student met interesse voor een stageopdracht op het gebied van ‘Asset Management en Hydraulica van afvalwatertransportsystemen’.
Het functioneren van afvalwatertransportsystemen analyseren en in beeld brengen voor doelmatig Asset Management (wanneer is de weerstand door vervuiling zo groot dat je moet piggen (reinigen leiding), en inzichtelijk maken wanneer onderhoud aan transportleidingen nodig is. Met dit onderhoud worden onderhoudskosten, energiekosten en herstelkosten beperkt.
Vervuiling van de leiding kan bijdragen aan persleidingbreuken die zeer kostbaar zijn om te herstellen (honderd duizenden euro’s).

Wat ga je doen?

Enkele aspecten van de opdracht: Hydraulisch modelleren (Wanda), data-analyse, metingen verrichten in het veld, telemetrie, ontwikkeling van prestatie indicatoren in het ‘real time datasysteem’.

Wat bieden we jou?

Stagevergoeding:        € 400 ,- bruto per maand inclusief reiskosten.

Wat breng je mee?

Opleidingsniveau:      MBO niveau 4 / HBO / BSc

Meer weten of solliciteren?

Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Lennart Swinkels, via het telefoonnummer 073 – 6158288.
 Heb je interesse in deze stageplaats? Je sollicitatie kun je via onze website digitaal invullen en versturen naar het cluster P&O. Zodra wij je sollicitatie hebben ontvangen zullen wij je gegevens doorsturen naar de desbetreffende afdeling en je berichten over de mogelijkheden en de verdere procedure.

Wij halen data buiten op om er  kosten mee te sparen en efficiënter door te werken

Lennart