Stage Interactieve gebruikershandleiding en PR voor PIB2.00


Salarisindicatie: € 475 Locatie: 's-Hertogenbosch
Uren per week: Reageren voor:

Wie zijn wij?

Waterschap Aa en Maas werkt 24 uur per dag met water. Dat doen we voor zo’n 778.000 inwoners en bedrijven en de natuur in het oosten van Brabant. Dagelijks onderhouden en inspecteren wij dijken, zuiveren wij 300 miljoen liter water en zorgen we voor veilig, voldoende en schoon water. Onze hoogste prioriteit is om bij te dragen aan de veiligheid, gezondheid en het welzijn van de inwoners in deze regio. Bovendien staan wij voor innovatief en duurzaam waterbeheer. Dit doen wij voor nu en later, zodat ook onze kinderen en kleinkinderen hier de vruchten van kunnen plukken.

Wat ga je doen?

Binnen het waterschap zijn (altijd) verschillende procesverbeteringen bezig. Samen proberen we om effectiever en efficiënter te werken, gebruikmakend van nieuwe digitale technieken.
Op dit moment worden binnen ons waterschap:
- een softwarepakket (in PowerApps, een MicroSoft-applicatie) gebouwd ten behoeve van de ondersteuning van het proces van plannen, programmeren en projectbeheersing (PIB2.0);
- Mogelijk aangevuld met een andere klus; verwachting is dat dit mogelijk niet een volledige stage-opdracht is qua omvang.
We willen graag een gebruikershandleiding voor beide ontwikkelingen die onze (nieuwe) collega's helpt om met de applicatie te kunnen werken. Dat zou traditioneel kunnen met een "papieren" handleiding, maar we zouden graag zien dat dit wordt opgezet binnen ons eigen kennissysteem ICT. Binnen dit pakket kunnen interactief de benodigde toelichtingen/beschrijvingen worden vastgelegd. Daarnaast hebben beide ontwikkelingen ook behoefte aan een communicatie-traject, het "verkopen" van het product. Wees gerust creatief!

Wat bieden we jou?

- Een stageplaats in een fijn team met een goede sfeer, bij de ‘Beste Overheidsorganisatie 2018’.
- Een stagevergoeding van € 475,- bruto per maand bij een stage van 36 uur. Dit is inclusief de te maken kosten voor je stage.

Wat breng je mee?

- Communicatie staat centraal, hoe bedien ik de gebruikersgroep het meest effectief; het leuk vinden om iets te willen overdragen;
- Zelf analytisch te werk kunnen gaan om bij deze gebruikersgroepen hun behoefte te achterhalen;
- Je bent creatief en handig met standaard softwarepakketten (MS office e.d.);
- Zelfstandigheid en assertiviteit

Meer weten of solliciteren?

Voor meer informatie over deze opdracht kun je contact opnemen met Harold van Dijk  via telefoonnummer 073-61 56 834 en/of Marjolein Benda 073-61 56 602.
Heb je interesse in deze stageplaats? Je sollicitatie kun je via onze website digitaal invullen en versturen naar het cluster P&O. Zodra wij je sollicitatie hebben ontvangen zullen wij je gegevens doorsturen naar de desbetreffende afdeling en je berichten over de mogelijkheden en de verdere procedure.

Vragen? Neem contact op:

Harold van Dijk

Functie
Senior informatiespecialist
Telefoon
073-61 56 834
E-mail
hjvandijk@aaenmaas.nl

Marjolein Benda

Functie
Adviseur Programmamanagement
Telefoon
073-61 56 602
E-mail
mbenda@aaenmaas.nl

Ben jij creatief, handig en zelfstandig?